Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Участнички в Биг Брадър разказаха как са били елитни проститутки и за извратените си известни клиенти

Участнички в Биг Брадър разказаха как са били елитни проститутки и за извратените си известни клиенти

От доста време в Русия вървят слухове, че 29-годишната Юлия Исаева оказва ескорт-услуги, пишат местни медии. Наскоро в мрежата се появи интимно видео на участничката в риалитито “Дом-2″, което тя направила за своите клиенти.

Впоследствие Юлия сама си признала за отношенията си с някои знаменитости. Сред тях е рапърът T-Killah, хокеистът Павел Буре и други.


“За пари всичко е възможно,” отговорила девойката на въпроса дали това е вярно.

Неотдавна друга участничка в “Дом-2″ – Даша Друзяк разказа по телевизията за това, че понякога е заработвала пари като ескорт. Даша признала това пред очите на своя бивш приятел Руслан.

“Тъжно ми е, че причиних на Руслан толкова болка. Да, аз прекарвах време с други мъже, които бяха мои спонсори. Аз го помолих за прошка, когато разбра. Това беше тежко да се преодолее, но все пак успяхме. Движеше ме жаждата за пари, меркантилността, аз не виждах щастието в това да имам любим човек до себе си. Мислите за парите ме бяха обсебили,” обяснява Друзяк.

Бившата участничка в “Дом-2″ Рита Керн също така откровено разказа за не съвсем приятни факти от своята биография.
“Занимавах се с ескорт услуги, не го крия. Живях с мъж, на когото бях метреса. Мислех за брак по сметка. Това беше едно от най-големите ми грешки,” разказва Рита.

За работата си в сферата на ескорт услугите призна и други участничка в риалитито – Марго Овсяникова.

“Когато работих като ескорт, един клиент поиска да поиграем ролеви игри. Падна ми се ролята на старша сестра. Трябваше да го ругая за това, че е сложил розовите ми клинове. Даже се наложи да го нашляпам. “Каже, че всичко ще разкажеш на мама!”, викаше той. Не е за вярване, но тази закана го докара до оргазъм. Даже не се наложи да стигнем до секс, разказва Овсяникова./Блиц

От категорията