Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Ветеран от ВВС застреля и уби своята дъщеря и съпругата си, а след това…. (СНИМКИ)

Ветеран от ВВС застреля и уби своята дъщеря и съпругата си, а след това…. (СНИМКИ)

В американския щат Алабама ветеран от американските въоръжени сили застреля съпругата си, както и смъртоносно рани една от дъщерите си, а след това запали пожар в къщата и се самоуби. Учителката Шарлийн Ан Орси се прибрала, за да вземе дъщерите си – 12-годишни тризнаци и по-голямата 13-годишна дъщеря. На вратата тя се срещнала със съпруга си Боб, който застрелял жена си в главата, съобщава Фокс Нюз.

След това Боб Орси започнал да излива запалителна течност (според предварителните данни, това е било бензин), както и да стреля срещу децата си.

В резултат, от близко разстояние, той ранил с множество изстрели тризначките. 13-годишната му дъщеря успяла  да се скрие в къщата на съседа. Две от ранените момичета също едва успели да избягат преди пламъкът да обгърне сградата. Но една от дъщерите на двойката починала в резултат на инцидента.

Според съобщенията в медиите, съпрузите Орси са сключили брак в Аляска през 1994 г. Шарлийн подала молба за развод девет дни преди смъртта си. Жената посочила непримирими противоречия и поискала от съда да й предостави правото на пълна опека над децата им.

Ранените при инцидента момичета в момента се лекуват и се възстановяват в болница.

 

Източник: Блиц

От категорията