Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Безкрайно тъжно. Ето я красивата Жанет, която откриха мъртва в Банско. Първи сними

Безкрайно тъжно. Ето я красивата Жанет, която откриха мъртва в Банско. Първи сними

Полиорганна недостатъчност бе причината за смъртта на 22-годишното момиче, което бе открито мъртво на работното си място в 5-звезден хотел в Банско. Това става ясно след аутопсията, която е направена на младата студентка.

Нейни колеги намерили безжизненото й тяло в тоалетната на известен хотел в Банско, след като повече от час тя не отговаряла на служебния си телефон.

Момичето, което родом е от Разлог, работило като “експерт човешки ресурси” в % звезден хотел в планинския курорт Банско, пише Блиц.

Тя е била и студентка в Югозападния университет в Благоевград. Това става ясно от фейсбук профила й, където се вижда и че момичето не е имало приятел, тъй като се е отбелязала като “Необвързана”.

Отново от профила й в социалната мрежа се вижда, че само няколко дни преди фаталния инцидент – на 7 юли, Жанет е била на сватба в Разлог, а над статуса си е споделила, че се чувства “радостна”.

Трагично издъхналата студентка е била голяма красавица, става ясно от фотосите си, които е споделяла във Фейсбук.

От категорията