Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Мистерия за минимум 300 хиляди евро витае около Мегз (СНИМКИ/ВИДЕО)

Мистерия за минимум 300 хиляди евро витае около Мегз (СНИМКИ/ВИДЕО)

Топ дизайнерката МЕГЗ вчера бе рожденичка. Амбициозното миньонче отново използва най-важния ден в живота си, за да реализира работен проект. Въпреки, че е заета с усилена работа по риалитито си – Каканашева намери време да пусне нова колекция, с която още преди няколко дни се закани на колегите си от бранша – “Сега ще си припомните защо имам Златна Игла”. 

Явно работата на МЕГЗ е била доста успешна, защото тя се включи с клипче от Турция, за да каже, че сайтът й не е издържал на трафика и че това е най-добрата й колекция досега.

Нещо друго, обаче, направи голямо впечатление на феновете й.

Клипчето беше снимано от последен модел S класа, AMG с много луксозен, дизайнерски салон от бяла кожа. Това не е личния автомобил на Каканашева и тя не стоеше на мястото на водача. Освен това Мегз се изказа в множествено число – “Ние сме в Турция”. Всичко това съвсем нормално наведе феновете й на мисълта, че тя е там с мъж. И то най-вероятно не със случаен мъж, защото цената на подобно возило е минимум 300 хиляди евро, без да броим луксозния поръчков салон и всички други екстри и малко хора в България могат да си го позволят, пише ХотАрена.


Каканашева е изключително внимателна за имиджа си откакто Нова телевизия застана зад гърба й и побърза да изтрие всички коментари, за да няма допълнителни спекулации по темата. Въпреки това за всички стана ясно, че слуховете, че МЕГЗ е обвързана с талантлив музикант по любов не са верни, защото той няма подобно возило. /Блиц

От категорията