Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Изтекоха първи снимки на Пенчо, който уби баща си, преби майка си и скочи на полицията

Изтекоха първи снимки на Пенчо, който уби баща си, преби майка си и скочи на полицията

24-годишен мъж уби баща си, преби майка си и нападна полицаи, отзовали се на сигнала на пострадалата жена.

Екшънът се разиграл в столичния квартал “Лозенец” във вторник.

 

Майката на нападателят отишла в най-близкото РПУ и казала, че синът й е упражнил насилие върху нея и вероятно е взел съпруга й за заложник.

При пристигането на униформените агресивният мъж се заключил в жилището си.

 Очевидци разказа за NOVA, че той останал вътре в продължение на около три часа. Когато излязъл, бил въоръжен с два ножа. Нахвърлил се върху полицейския екип. По непотвърдена информация един служител на реда е ранен. Когато полицаите успели да влязат в апартамента, открили вътре трупа на бащата. Той бил пребит до смърт.

По информация на NOVA мъжът се казва Пенчо Ненов. Близки до семейството казват, че той имал проблеми с наркотиците и родителите му правели всичко възможно да му помогнат да се отърве от тази зависимост.

По непотвърдени даннни Ненов е регистриран в Центъра за психично здраве, пише Нова телевизия. Тепърва ще се проверява дали се лекува и приема ли предписани медикаменти.  След извършеното престъпление нападателят е откаран отново в специализирания център.

От категорията