Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Златната четворка на кралския двор-Ето къде се появиха заедно и кой дизайнер предпочете Кейт

Златната четворка на кралския двор-Ето къде се появиха заедно и кой дизайнер предпочете Кейт

Ден след кръщенето на принц Луис на 9 юли, херцозите и херцогините на Съсекс и Кеймбридж присъстваха на поредното светско събитие в комплект. Явно трябва да свикваме да ги виждаме в тази комбинация, защото ще ни се случва често.

Този път поводът бе прием по случай стогодишния юбилей на кралските въздушни сили в Уестминстърското абатство.

Събитието бе отбелязано и с авиошоу, което представителите на кралския двор наблюдаваха от балкона на Бъкингамския дворец.

За разлика от кръщенето на правнука си, кралица Елизабет зае своето място най-отпред по време на тържествата. Но нейното присъствие някак остана на заден план пред това на принцовете Уилям и Хари и техните красиви съпруги.

Мъжката половина от фантастичната четворка, както все по-често ги наричат англичаните, а и световните медии, бе безупречна във военни униформи. А Кейт и Меган – в много светло и много тъмносиньо.

Маркъл отново заложи на по-неутрален цвят, както и на кръщенето. Този път под формата на синя рокля с дълъг ръкав и паднали рамене. Нищо излишно, нищо прекалено.

Мидълтън също не изневери на предпочитанията си и я видяхме в светлосиня рокля с голяма яка. Тоалетът отново е на любимата й марка – Alexander McQueen, а от него има още поне две бройки в различни цветове.

И двете с елегантни шапки, и двете с обувки на тон в телесен цвят. Приликите между Кейт и Меган стават все повече, но винаги се стремят да можем да откриваме и разликите.

На кадрите виждаме, че Уилям и Кейт са няколко стъпки пред Хари и Меган. Дори това да е правило по протокол, херцогинята на Кеймбридж със сигурност няма да даде лесно първото си място на Маркъл. На балкона двете са далеч една от друга, но съпругата на Хари отново е рамо до рамо с кралицата./За жената

От категорията