Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Седмичен хороскоп за периода от 16 до 22 юли-КОЗИРОГ Добър късмет, ВОДОЛЕЙ Хубав етап за постижения

Седмичен хороскоп за периода от 16 до 22 юли-КОЗИРОГ Добър късмет, ВОДОЛЕЙ Хубав етап за постижения

Тази седмица ще се развива по-нервно от очакваното. След приятните отминали дни, ще се опитат да ви развалят настроението още от сутринта.

Не позволявайте на никой да се натрапва в живота ви. Това е най-правилния и сигурен подход на този етап.

ОВЕН

Енергични и успешни

С добро настроение ще се отдадете на личните си дела. Този етап е много добър за реализация на вашите цели, но всички представители на Овен трябва да се съобразят с едно много важно изискване, а то е – никакви кавги с никого! Това време подчертава, че сте достатъчно уравновесени на вътрешен план, но едновременно това и твърде избухливи към околните. Очертават се много успешни контакти. Петък и уикенда са трудни и нервни. В следващите два дни напрежението продължава но носят успех. Сряда е хубава, а четвъртък неприятен.

 

ТЕЛЕЦ

Владейте агресивността си

Ще се изправите пред трудности извън семейството и ще срещнете препятствия там, където най-малко очаквате. При Телците надделява агресивността, което ще доведе до конфликти в службата и бизнеса. Периодът ще е напрегнат за мнозина. Владейте се, защото обричате начинанията си на неуспех. В контактите с приятели и влиятелното обкръжение се очертават много лъжи и измами. Финансовият успех ще е налице. В петък отстранявате проблеми. Събота носи успех, а неделя – неприятности. Такъв ще бъде развоят и в понеделник. Следващите дни са благоприятни.

 

БЛИЗНАЦИ

Не влизайте в конфликти

Периодът се свързва с изявеното ви присъствие на професионалната сцена. Много енергични в делови и личен план, Близнаците имат шанс за реализация на интересуващите ги цели, но и при вас няма да е лесно. Ако сте конфликтни, ще се сблъскате с препятствия. Количеството на преодолените едва ли ще ви задоволи. За преговарящите възникват големи затруднения. Петък и събота ще са успешни. Затруднения възникват в неделя. Понеделник и вторник са доста неприятни. Сряда е тежка, но печеливша. Четвъртък е сполучлив. Носи успехи.

 

РАК

Бъдете активни

Опитът и знанията, които имате ще ви помогнат по-лесно да се справите със затрудненията, каквито няма да липсват през тези дни. Чрез силната си интуиция ще уловите много вярно и точно лошите влияния от околните през периода, а нова е достатъчно, за да избягвате контактите с въпросните личности. Действайте по делата си активно! В конкуренцията е вашата мощ. Не ви липсват хубави възможности. В петък постигате успех. в тази светлина изпъква и уикендът. Понеделник ще е неприятен, а вторник е хубав за печалби. Сряда ще е печеливша с повече усилия. Четвъртък е благодатен.

 

ЛЪВ

Делови неприятности

Образователни програми, работа, пътувания и лични ангажименти ще запълвате времето ви през тези дни. Трудностите и неприятностите при Лъвовете не са малко, а новата седмица се оказва особено напрегната и изпълнена с кавги в службата. Избягвайте ги, защото ще навредят ва бизнеса ви и ще пречат на реализацията ви. По финансови дела и в обществените контакти бъдете внимателни. Очертават се много измами. Петък ще е напрегнат. Носи промени. Събота е хубава, а неделя – тежка. Делниците ви носят сполука, но ще са много напрегнати и с доста неприятности.

 

ДЕВА

Психически напрегнати

Без излишни колебания и с разумни действия ще пристъпите към изпълнение на програмата си. През този период явно и при Девите проблемите не са малко, защото психическото ви напрежение видимо е нараснало. Със служебните си задачи ще се справите перфектно. По-трудно ще се осъществяват делата на бизнесмените, където се очертават много лъжи и мошеничество. Финансовите си цели също ще реализирате трудни и в условията та остри кавги. Петък е успешен, а събота е много трудна. Неделя е хубава. От делниците неприятни ще са понеделник и четвъртък.

ВЕЗНИ

Контрастни ситуации

Хармония и обич. Живота ви ще стане интересен, защото с нов подход тръгвате на път. Периодът е твърде контрастен за Везните. Успешната реализация на цели и стремежи ще е факт, но същото може да се каже и за проблемите, острите конфликти, и постоянното присъствие на атакуващата ви нечестност от околните.И вие следва да насочите усилията си главно към овладяване на високия си нервен потенциал. Много неприятен ще е петък. Събота е хубава, а неделя ражда проблеми. Понеделник и вторник са тежки, а следващите дни са доста успешни.

 

СКОРПИОН

Около вас ще ври без да ви навреди

Очаквани и не толкова очаквани събития ще правят живота ви интересен и с богати възможности за лично израстване. Скорпионите попадат в един „омагьосан кръг” от свързани с тях клевети и кавги, но в много случаи въпросните събития може и да останат извън полезрението им. Повишеното напрежение ще витае наоколо и ще се чувства, но едва ли би ви навредило. Добре е да избягвате разправиите. Етапът е печеливш за всички от зодията. Петък ще е много сполучлив и успешен. Събота е добра, но неделя е неприятна. Без понеделник, делниците преминават спокойно и успешно.

 

СТРЕЛЕЦ

Изразителна делова активност

Периодът не е особено благоприятен в професионалната и финансовата сфера. На много от вас им предстоят промени в службата. За реализацията на деловите си цели, Стрелците ще действат твърде изразително, ярко демонстрирайки конкурентната си мощ. За ангажиментите от лично естество тази дефиниция не може да се приложи. Това е началото на хубав тримесечен делови етап, през който борбата ви ще е изразителна. Ориентирайте се към по-широк съюз, за на реализирате намеренията си. Петък е успешен, но уикендът е напрегнат. Делниците без четвъртък ще да благодатни и успешни.

 

КОЗИРОГ

Добър късмет

Някои от вас ще насочат поглед към занимания, привличащи ги с и перспективи за развитие. Никой от Козирозите не бива да съмнява в ефективността на късмета си, който ще работи на пълни обороти през предстоящото седемдневие. Има обаче друг неприятен момент. В службата възникват кавги, които ще са много остри. Избягвайте ги, защото финалът им е непредсказуем. Петък е успешен, но и много нервен. Събота е доста трудна, а неделя е благодатна. Делниците са успешни и благоприятни с изключение на трудния и много напрегнат четвъртък.

 

ВОДОЛЕЙ

Хубав етап за постижения

Привеждайки в действие програмата си за тези дни, ще се съобразявате по-често с общите договаряния и чужди мнения, за което няма да съжалявате. Представителите на Водолей са в добър етап за деловата си реализация, което в не по-малка степен се отнася е за осъществяването на личните цели. Действайте честно във всичките си ангажименти! В противен случай със сигурност ще последват остри кавги и неприятности. Петък ще ви зарадва с чудесни възможности. събота ще е по-трудна, а неделя е успешна. Понеделник ще повиши нервното ви напрежение, а следващите три дни са успешни и благотворни.

 

РИБИ

Добри условия за напредък

Откривайки нови възможности за бизнеса и личните ви реализации, ще се отнасяте към тях с повече време и старание. Предстоящото седемдневие ще предостави благоприятни възможности за деловия напредък на Рибите. Действайте обмислено и без прибързване. Ще разполагате с множество реални фактори за стабилизация в бизнеса и професията през следващите деветдесет дни, а онова, върху което следва да наблегнете е решителността и организацията. Това ще е достатъчно за сполуката. Петък е чудесен! Напрегнат ще бъде уикендът. Всички делнични дни предоставят значителен шанс

 

Източник: За жената

От категорията