Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Кралица Елизабет и Кейт носят брошки, като елемент от облеклото си, а защо Меган няма брошка-Нелепа причина!

Кралица Елизабет и Кейт носят брошки, като елемент от облеклото си, а защо Меган няма брошка-Нелепа причина!

Още щом Уилям и Хари се ожениха, започнаха да се появяват на официални събития винаги с половинките си. Техните почитатели не спират да се удивлават от принцовете и техните половинки и ги аплодират навсякъде, където се появят.

Тяхната популярност нарастна изключително много откакто са с красивите принцеси.

Четиримата се появиха заедно и на празника на кралските военновъздушни сили.

Най-напред пристигнаха кралицата, принцът на Уелс, заедно със съяпругата си Камила, херцозите на Кеймбридж и Съсекс, заедно с половинките си. Те посетиха Уестминстърското абатство. Дори, Кейт, която роди наскоро, също присъства.

След това кралското семейство отиде в Бъкингамския дворец, за да види парада на военновъздушните сили от балкона. Традиционно вниманието на пресата бе насочено именно към двете красавици, пленили сърцата на богатите наследници.

Кейт бе заложила на синя рокля от любимата си модна къща на Александър Маккуин. Важно е да се отбележи, че дрехата подчертаваше идеално фигурата на херцогинята на Кеймбридж. Визията й бе допълнена от красива шапка на Шон Барет.

Меган пък бе заложила на тъмносиня рокля на Диор, с любимото за нея деколте, за което доста често понася кртики. То повдига раменете, а това е забранено от кралския протокол. Към визията й бе добавила и интересна шапна на Стивън Джоунс.

Направи впечатление, че всички жени от кралското семейство, с изключение на Меган обаче носят брошки, които символизират членството им в Британските военновъздушни сили.

Причината за това обаче се оказва, че просто херцогинята на Съсекс все още не е получила своята. Например Кейт е получила своята, когато е започнала да ръководи организацията RAF Air Cadets./За жената

От категорията