Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Галя от „София ден и нощ“ се занемари! Показа отпуснато дупе на столичен басейн (СНИМКИ)

Галя от „София ден и нощ“ се занемари! Показа отпуснато дупе на столичен басейн (СНИМКИ)

Екранната Галя, която се прочу покрай ролята си в сериала „София ден и нощ“, както и със селската си изцепка в заведение, лъже последователите си във Инстаграм с добре обработени снимки, а в действителност физиката й е доста далеч от създадените илюзорни представи, пише HotArena.

Човек на Горещата арена документира в снимки на какво прилича Калина Кузманова извън облика си в интернет. Важно е да отбележим, че това е един от малкото пъти, в който пишман актрисата е уловена на плаж без наличието на грим по лицето си.

Щракнахме я около столичен басейн, докато отегчено крачеше към барчето за напитки и намусено чакаща да бъде обслужена от бармана.

Похвално е, че наистина е без макиаж на припек – нещо, което популярните ни випове това лято не спазват и запушват порите на кожата си на поразия. Но… фигурата, която Калина клатушкаше около басейна, въобще не е онази, която ние сме свикнали да виждаме. Вместо стегнато тяло, Галя от „София ден и нощ“ тресе пухкави форми, непомирисвали фитнес зала от месеци. А гърдите й са … увиснали като за дама на нейната възраст.

Кузманова се оказа и доста по-ниска, за разлика от издължените й фотоси в Инстаграм, например.

Няма как да не изтъкнем, че доста трудно разпознахме, че това е именно тя. Пълно е с руси дами, ходещи на плаж със сламените си екстеншъни и леко дегизирани със слънчеви очила. Особено от т.нар. светски елит станаха като клонинги и когато носят тъмни цайси, съвсем не можеш да ги идентифицираш…

Калина Кузманова от „София ден и нощ“ се занемари! Показа отпуснато дупе и телеса на столичен басейн (Папарашки снимки)

 

Източник: Блиц

От категорията