Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Стоянка Мутафова най-после срещна зетя си! Вижте първи снимки на любимия на Муки

Стоянка Мутафова най-после срещна зетя си! Вижте първи снимки на любимия на Муки

Стоянка Мутафова се сдоби със зет парясник, Муки лудо влюбена в ученическата си любов

Щерката на Стоянка Мутафова е на крилете на любовта. Муки най-накрая завела зет на майка си. Макар, че новата й стара любов бил парясник. И то с два брака и два развода.

 

С Павлин Руменов се срещнали в Царево когато представяли новата книга на Госпожа Стихийно бедствие.

Разбра се че Мария Грубешлиева и Руменов са имали ученическа любов преди години. Но след като завършили гимназия той заминал да си търси късмета в САЩ и бързо прежалил разлъката с Муки.

В продължение на 40 години новия зет на Мутафова живял като истински плейбой. Два пъти се женил и имал два скандални развода. А и две деца от всяка една от жените си. После започнал дасе среща с десетки американски. Но нямал постоянна връзка и накрая ги зарязвал. След като се върнал в родината не у липсвало женско внимание. Докато срещнал Муки доста мадами се завъртяли около него. Именно затова някои смятат, че щерката на Стояна като нищо ще се окаже поредната бройка в любовното тефтерче на позастарелия мачо.

Снимка: Ретро

Приятелки на Муки твърдят, че тя е налапала въдицата. Павлин бил галантен ухажор и джентълмен. Омайвал жените с подаръци, а Стоянкината дъщеря вече планирала сватба.

Тя чукна скоро 67, но не е зарязала мерака си да се види за втори път булка. Тя бе омъжена за грък бизнесмен. Но го заряза заради здравословните проблеми на майка си. Разделила се с него за да я гледа, а той не пожелал за нищо на света да напусне родината си.

Муки гледала на срещата си с Павлин като на истинско чудо. Освен, че бил богат щял да пътува с нея и с майка й. А и щял ги вози с личната си кола, пише  retro.bg.

От категорията