Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Синът на Владимиров, който върти фирмата на Очите е шеф в затвора в Бургас! Ето какво разкри за Митьо!

Синът на Владимиров, който върти фирмата на Очите е шеф в затвора в Бургас! Ето какво разкри за Митьо!

Методи Владимиров, който е заместник началник на затвора в Бургас, отрече категорично твърденията, че е покровителствал Димитър Желязков-Очите и криминалната му дейност. Той е син на Иван Владимиров – управителя на охранителната фирма „Аркус-Сигурност“.  

 

Формално, във фирмата Димитър Желязков се води консултант. Всички, обаче, наричат „Аркус-Сигурност“ „фирмата на Митьо Очите“.

Самият Иван Владимиров е бивш шеф на Криминална полиция в Бургас.

„Нямам коментар. Това са някакви безсмислици, не знам как ви хрумва това“, заяви Методи Владимиров, чиято съпруга Гергана пък е главен юрисконсулт на МВР-Бургас.

„Не съм запознат с това. Не живея с баща си. Аз съм пълнолетен, както и той е пълнолетен“, каза Методи Владимиров пред Нова телевизия.

Той посочи, че познава Митьо Очите от престоя му в затвора. Виждал го е няколко пъти.

„Фирма „Аркус“ си е някаква охранителна фирма. Дали е свързана с някого, е въпрос на доказване. Аз нямам общо с това“, категоричен беше заместник-шефът на бургаския затвор.

От категорията