Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Двойка посети спиритичен сеанс, а след това весело се шегуваха, докато не видяха смразяваща СНИМКА от събирането

Двойка посети спиритичен сеанс, а след това весело се шегуваха, докато не видяха смразяваща СНИМКА от събирането

37-годишната британка Аманда Скарисбрик и нейният партньор Дейв Гослинг разказаха, че са отишли в хотел “Бридж Инн” (Bridge Inn), който е известен с това, че в него могат да се видят мистични неща. Те организирали спиритичен сеанс, но не се случило нищо необичайно. Но въпреки всичко домакинята ги помолила да си направят снимка по време на събирането, пише “Дейли стар”. Едва когато Дейв се върнал вкъщи, той погледнал фотографията и видял вледеняващи подробности.

Зад тях стояла и наблюдавала някаква черна същност, призрак. Мъжът споделил откритието си, а някои предположили, че това е само сянка на завесата. Други обаче отбелязали, че тази сянка се отделя от завесата в отражението в огледалото на стената. По думите на Аманда, тя много се изплашила от ужасното откритие.

“Фигурата зад дамата в червеното яке изглежда твърде плътна, за да бъде само сянка. В стаята светят няколко лампи и на масата имаше свещи. В сеанса участваха осем души. Затова не мисля, че това е някакъв трик “, споделя Аманда Скарисбрик.

53-годишният британец Хари Парсънс, който разследва паранормални феномени, заявява, че броят на оплакванията от призраци и полтъргайсти се е увеличил през последните няколко месеца. Той свързва това с необичайно горещото време./Блиц

От категорията