Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Ето защо принц Хари благодари на гримьора на Меган

Ето защо принц Хари благодари на гримьора на Меган

Ако все още се наслаждавате на снимките от сватбата на Меган и Хари и мечтаете да бъдете с красив грим като Меган в най-важния ѝ ден, то не сте единствените, които са оценили лекия, но ефектен грим на булката. Самият младоженец е забелязал, че Меган е гримирана по прекрасен начин.

Хари не пропуска удобен момент, за да направи комплимент на съпругата си и винаги е бил изключително галантен спрямо нея. В деня на сватбата им се видя как той казва „изглеждаш невероятно“, когато Меган се приближи към олтара.

Наскоро гримьорът Даниел Мартин, който гримира бившата актриса за сватбата, разкри, че принц Хари му е благодарил след церемонията.

“След церемонията той дойде лично при мен и ми благодари.

Каза ми “Благодаря ти, че си я направил да изглежда като себе си. Прекрасна е.”

За сватбата Меган бе заложила на лек грим в неутрални цветове, през които се виждаха луничките по кожата ѝ. Гримьорът споделя още, че булката е искала да изглежда възможно най-естествено и чертите на лицето ѝ да бъдат подчертани съвсем нежно

 

Източник: За жената

От категорията