Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Как възпитава внуците си Бриджит Макрон-Баба за пример ли е?

Как възпитава внуците си Бриджит Макрон-Баба за пример ли е?

Някои баби са склонни да прекарат с внуците си цялото си свободно време, други като тях от разстояние, а други – и напълно да отхвърлят ужасната дума “баба”. И каква баба е първата дама на Франция Брижит Макрон? Злобните критици тук и там злословят, че 65-годишната Бриджит е крайно време да смени деловите костюми и вместо дипломатически срещи и модни ревюта, да започне най-накрая да прави палачинки и да плете.

Какво мисли Мадам Макрон за това ?

Разберете как една завидна френска баба се отнася с внуците си.

И те, между другото, има седем!

Възпитание на внуците

Учителка по образование, Брижит Макрон е родена в голямо семейство на френска буржоа, тя е шестото и най-малкото дете.

По едно време бъдещата първа дама на Франция и майка на три деца решава да се раздели със съпруга си банкер в името на любовта към ученика си – Емануел Макрон, който е по-млад с 24 години. Днес, за Брижит, семейството е свещено, особено когато става дума за любими внуци. Както се оказа, без тях първата жена на Франция не мисли как ще живее живота си.

В неотдавнашно интервю, треньорът на френския футболен отбор Дидие Дешамп разказа как първата дама се отнася към статута на баба. По време на една от вечерите с двойката Макрон, Дешамп има сърдечен разговор с Бриджит: “Имаме много общи неща, защото се занимаваме с педагогика. Аз съм спортен треньор и тя е учителка. Говорихме много за образованието, за футбола и щастието, което нашите внуци ни дават. Мадам Макрон е много отворена жена .

 

Говори се, че Бриджит Макрон е идеалната баба. Тя не се опитва да инвестира във внуци всичко, което не е успяла да даде на децата си. Първата дама е убедена, че авторитетът на родителите винаги трябва да бъде на първо място, без значение колко умни, успешни и всезнаещи баби и дядовци са. Идеалната баба обича живота и оценява всеки ден, цени не само децата и внуците си, но и самата себе си. С любовта си към живота, начина на живот и активността Бриджит Макрон ободрява и вдъхновява собствените си деца и внуци!

По време на срещите на съпруга си Брижит заявява, че възнамерява да комуникира с внуците си толкова често, колкото графикът ѝ позволява. Тя не само помага на съпруга си-президент, но също така се занимава с образователни програми в страната, а в Елисейския дворец първата дама на Франция има отделен кабинет.

Независимо от това, първата дама не позволява представителните задължения да оказват негативно влияние върху отношенията с роднините. Със сигурност семейството остава за Бриджит  приоритет номер 1.

Tифани Йозер, малката дъщеря на Бриджит, наскоро каза, че ако я бяха помолили да назове модела на истинската любов, тя щеше да цитира  връзка между майката и съпругът й: “Когато те са заедно, изглежда останалата част от света не съществува. Емануел обожава внуците си майка ми, тъй като с обич го наричат “татко”. Това ли не е любов?

Нямат общи деца Брижит и Емануел. “Решихме да нямаме деца. Това е изборът, който направих, докато съм още млад, предвид възрастовата разлика с Брижит. Нямам нужда от биологични деца и внуци, защото мога да дам цялата си любов и грижи за внуците на Бриджит” , казва в интервю президента на Франция.

Спомнете си, че Брижит Макрон е една от първите дами, които са говорили за нещо повече от самия президент. Хората не престават да обсъждат колосалната разлика във възрастта между съпрузите, както и появата на 65-годишната първа дама на Франция .

Независимо колко слухове се въртят около този съюз, Брижит е единствената любов на Макрон и тръгна заедно с него по трънливата пътека от чиновник до глава на нацията – Бриджит винаги е била до мен и няма да го крия сега. Тя споделя живота ми с мен и нейното мнение беше и остава важно “, продължава френският президент.

Смятате ли, че е възможно да отгледаш достойни внуци , да бъдеш баба като Бригит Макрон? Споделете вашето мнение в коментарите по статията./За жената

От категорията