Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Мъж се прибра вкъщи и остана в шок, виждайки какви гнусотии прави пощальонът на двора му

Мъж се прибра вкъщи и остана в шок, виждайки какви гнусотии прави пощальонът на двора му

Николас Епс работел като пощальон четири години и бил обичан от хората в квартала, който обслужвал. Харесвали го и колегите му. Всичко това се променило, когато мъж го спипал да прави гнусни неща в градината му.

Преди този случай всички познавали Николас като приятен и мил мъж.

Сега за тях той е само извратеняк. Пощальонът си харесал жена от квартала, където работел и започнал да я преследва. Накрая успял да се вмъкне в дома й и започнал да я снима, докато тя правела упражнения на тренажора, облечена само по бельо.

Точно така го заварил съпругът на жената, който се прибрал по-рано вкъщи. Побеснелият мъж незабавно извикал полиция. Епс бил обвинен във воайорство и тормоз. Самият той отричал и твърдял, че без да иска пуснал грешен плик в кутията на семейството и затова влязал и в двора им.

“Той е казал на полицаите, че не е сигурен дали по време на инцидента е бил възбуден. Освен това си е признал, че обича да снима разголени жени. Съдията му даде 8 седмици с постановление да извършва обществено полезен труд, както и да плати 200 лири обезщетение”, разказва униформен, цитиран от английските медии./Блиц

От категорията