Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » КОЛИ » Колата на Путин се забърка в нещо фантастично, ето какво е то (ВИДЕО)

Колата на Путин се забърка в нещо фантастично, ето какво е то (ВИДЕО)

Седанът от проекта Aurus Senat ще е герой на руския блокбъстър “Привличане 2″. В момента режисьорът Фьодор Бондарчук снима втората част на филма, който стана един от най-касовите в историята на руското кино. 

Снимките на лентата протичат при строга секретност. Само е известно, че ако събитията в “Привличане” се развиват в московския район Чертаново, то действията във втората част ще се разгръщат в провинцията.

Един от героите в лентата ще бъде седанът Aurus Senat. Колата бе създадена в рамките на проекта “Кортеж” на базата на единната платформа (ЕМП). Очаква се филмът да тръгне по кината към края на идната година.

Гамата от модели на автомобилите Aurus, чието серийно производство и продажба предстоят, ще се състои от седана Сенат, минивана Арсенал и джипа Комендант. Първите два модела официално ще бъдат представени по време на Московския международен автомобилен салон, който ще се състои в края на август. С продажбата на автомобилите ще се занимава специално създадена компания.

По думите на министъра на търговията и промишлеността на Русия Денис Мантуров, автомобилите ще бъдат по-скъпи от конкурентите си, като BMW 7-а серия или Mercedes-Benz S, но по-евтини от съпоставимите по разкош и изработка Rolls-Royce и Bentley./auto.blitz.bg

От категорията