Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » 36-годишна стюардеса от Германия успешно продаде девствеността си за 250 000 евро, късметлията е… (СНИМКИ 18+)

36-годишна стюардеса от Германия успешно продаде девствеността си за 250 000 евро, късметлията е… (СНИМКИ 18+)

Жена на 36-годишна възраст от Германия успешно продаде девствеността си на аукцион срещу 250 000 евро, пише Daily Mail. Работещата като стюардеса Манди публикува своята обява през Cinderella Escorts.

Тя научила за сайта през местен вестник, а клиентът, който ще се прави секс с нея за първи път, е анонимен бизнесмен от Мюнхен.

„Години наред си казвах, че просто трябва да почакам за правилния мъж.

Отдадох се на кариерата си и така и не успях да го срещна. Всяка жена може да загуби девствеността си само веднъж”, казва още Манди, като допълва, че ще се види с победителя в аукциона през следващия месец.

„Колкото по-дълго успеете да запазите девствеността си, толкова по-ценна ще е тя“, заяви още стюардесата. Тя ще използва парите, за да помогне на семейството си, да стартира собствен бизнес, но ще остави и част от тях за благотворителност.

Втората най-висока оферта за девствеността на Манди бе 240 000 евро от адвокат, а третата – 200 000 евро от футболист от Мюнхен.

Манди споделя, че изгаря от нетърпение да разбере кога за първи път ще прави секс.

Манди споделя, че е открила известната ескортна агенция в списание. Там пишело, че има момичета, които изкарват милиони от дествеността си и решила да кандидатства. “Не успях да постигна тези рекордни суми, но съм доволна”, твърди тя.

Тя добавя, че повечето хора не се замислят, че могат да изкарат пари с това и че често биват зарязвани от “първия” си.

“Както и да е. Няма да позволя на никого да ми казва какво да правя с тялото си. Аз съм еманципирана жена, която чупи всички табута на обществото”, категорична е Манди, обяснявайки как се справя с критиките.

 

Източник: Блиц

От категорията