Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Ето голямата любов на принц Хари, която не успя да се превърне в принцеса

Ето голямата любов на принц Хари, която не успя да се превърне в принцеса

Красивата блондинка Челси имаше седемгодишна връзка с по-малкия син на лейди Даяна и принц Чарлз. Въпреки окончателната им раздяла през 2010 г.

мнозина прогнозираха, че един ден именно тя ще се омъжи за принца

На 19 май милиони зрители приковаха погледи в тв екраните, за да станат свидетели на най-очакваната сватба на годината – тази на принц Хари и американската актриса Меган Маркъл.

Камерите следяха всеки момент преди, по време на и след пищната церемония.

Кралски особи, знаменитости от света на киното, телевизията, модата и музиката се изсипаха в катедралата „Сейнт Джордж“, за да проследят от първите редове как двамата влюбени се вричат във вечна любов и вярност. Въпреки че присъстваха популярни лица като Опра Уинфри, Елтън Джон и семейство Бекъм, едно обикновено момиче привлече телевизионните камери към себе си – бившето гадже на Хари – Челси Дейви.

[Челси Дейви – голямата любов на принц Хари, която не стана принцеса]

Присъствието на чаровницата от Зимбабве се оказа една от най-коментираните теми в медиите и социалните мрежи, като писанията, в които се споменаваше името й, можеха да конкурират по брой дори тези за младоженците. И няма как да е иначе, тъй като двамата с Хари изкараха близо седемгодишна връзка, а самата Челси беше определяна като най-голямата любов на настоящия херцог. Въпреки че тя не беше единственото бивше гадже на младоженеца, което проследи церемонията на една ръка разстояние, присъствието й в катедралата буквално предизвика истерия.

Особено след като камерите успяха да запечатат погледа й малко преди бившето й гадже да каже „да“ на американската си любима и окончателно да бъде елиминиран от класацията на най-желаните ергени в света.

Въпреки че през 2010 г. Челси и Хари окончателно се разделиха „по взаимно съгласие“, а тя многократно го обяви за един от най-добрите си приятели, в очите й ясно се четеше тъгата, че в този момент завинаги губи любовта на живота си.

Независимо дали двамата са имали намерение да дават пореден шанс на връзката си, чаровната блондинка най-накрая  осъзна, че тя никога няма да бъде жената, застанала редом до Хари пред олтара, и да чуе клетвата му да бъде с нея до края на живота си. Освен ако не се повтори историята и, подобно на принц Чарлз, Хари се разведе със съпругата си и след години се вземе с младежката си тръпка.

Връзката е (не)възможна

Мнозина бяха убедени, че именно Челси ще бъде спътницата в живота на Хари. Родената в Зимбабве 32-годишна блондинка се радваше на одобрението на кралицата, а фактът, че придружи Хари на сватбата на брат му през 2011 г. даде повод за множество коментари, че двамата все пак не са затворили завинаги вратата помежду си. Дори след като всеки от тях се отдаде на нови връзки и след признанието на момичето, че не може да издържа на натиска, който й се оказва от страна на медиите, затова, че е гадже на най-желания ерген в света.

[Челси Дейви – голямата любов на принц Хари, която не стана принцеса]

През цялото време на връзката им Челси беше определяна като купонджийка, която гледа основно да се забавлява, отколкото да се отдаде на сериозни неща. Нищо, че по същото време не само тя, но и гаджето й Хари предпочиташе среднощните рандевута, пред това да бъде пример за подражание и достоен наследник на Кралицата. Имиджът, с който медиите обвиха Челси, дори й коства работата в престижна лондонска адвокатска фирма, където кара стажа си след завършване на университета.

Невъзможността да поправи това всеобщо схващане я принуди за пореден път да се върне в родното Зимбабве, за да не й се налага да чете писанията по свой адрес след раздялата с Хари. Появата й на кралската сватба определено беше голяма изненада, като медии и анализатори побързаха да  определят този ход на Хари като знак на възмъжаването и порастването му.

Назад80 снимки от сватбата на Хари и МеганНапред

Близки до Дейви обаче издадоха, че поканата му силно я е разтърсила, и то не от положителни емоции.

От разказите им става ясно, че Челси и Хари са провели разговор няколко дни преди големия ден, който предизвикал сълзите й.

Причината била, че поканата била само за церемонията, но не и за последващите сватбени партита – официални и формални. Това явно я шокирало, но въпреки уверението й пред Хари, че поведението й няма да бъде повод за притеснения, той все пак не я включил в списъците с гости.

„Това беше последният им разговор, в който и двамата вече бяха напълно наясно, че Хари продължава напред с живота си. Емоциите на Челси дадоха превес и имаше момент, в който тя дори обмисляше да не присъства на церемонията. В крайна сметка отиде и обеща на Хари, че няма да прави никакви  опити да се появява на партитата“, разказва приятелка на Дейви.

Въпреки нервността, която демонстрира по време на сватбата, няколко дни по-късно блондинката беше щракната от папараци с широка усмивка в компанията на гаджето си./За жената

От категорията