Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » 4 чифта обувки, които всяка жена трябва да има в гардероба си през 2018 година

4 чифта обувки, които всяка жена трябва да има в гардероба си през 2018 година

Необходим е пълен сезонен анализ не само за вашия гардероб. След почистване на рафтовете за обувки, ще се отървете от екземпляри, които вече са остарели, и значително опростяват ежедневното търсене на желаната двойка обувки.

обувки 2018

Отървете се от ненужните обувки – Първо, без съмнение, трябва да се сбогуваме с обувката, която вече не е подходяща за носене

– Втората категория е обувките, които чакат за “звездния си час” в килера в продължение на много години. Ако желаете, може да им дадете нов живот, като ги пуснете за продажба, например във Facebook: малко вероятно е някога да се нуждаете от тях

– Третата група са неприятни обувки.

 В нея има обувки, които са малки по размер или винаги ви правят рани, сандали с нестабилно токче- накратко, всичко, което ви създава дискомфорт.

Когато планирате пазаруване, обърнете внимание не на модните тенденции, а на вашите нужди. Идеята за създаване на “основния гардероб” от класическите обувки и светли маратонки със сигурност се проваля, защото те определено няма да са ви достатъчни

За ежедневно носене са необходими поне пет чифта обувки, а за специални случаи са достатъчни два или три. Движете се от начина ви на живот: ако офисът ви изисква строго облекло  за какво са ви маратонки.

 

Обувки за ежедневна употреба Тази категория включва обувки с достатъчно широка, стабилна пета от универсални цветове (бежово, черно). В допълнение, бели маратонки от прости модели без ярки отпечатъци и, разбира се, сандали с ниски токчета, актуални през този сезон. Тънката каишка идеално подхожда на момичетата с грациозни крака и тънки глезени. Сандалите на стабилна, широка платформа могат да се похвалят с много по-голяма гъвкавост – те са подходящи за почти всички.

Обувки за ежедневна употреба

На почивка Основните критерии за избор на обувки за почивка – универсалност, удобство и комфорт. Никой не иска да носи дузина обувки или сандали в куфарите, а идеята за дълги пътувания до забележителностите ви кара да избирате в полза на комфорта. Ако имате нужда от затворени обувки, еспадрилите са перфектни. Що се отнася до сандалите, в този сезон моделите на ниска платформа с удобно разположени скрепителни елементи и ленти са популярни. Тези опции се вписват перфектно в летния гардероб за пътуване и са много гъвкави.

Обувки за ежедневна употреба

На партито Най-подходящите обувки за парти са добре залепените сандали, в които крачето няма да се плъзне, ако искате да танцувате без спиране. Обърнете внимание на сигурното фиксиране на лентата на глезена – крака не трябва да се плъзга.

Обувки за ежедневна употреба

За разходки Вечерни разходки из града са най-добре направени с маратонките с интересна, актуална декорация: ярка бродерия, оригинален модел на ходилата или перфорация. Дълги разходки със спирки в кафенета или барове изискват удобни и стилни обувки. Не се занимавайте с неутрални опции, които могат да се носят “под всичко”. Обувките могат да се превърнат в оригинален акцент, който ще направи образа ярък и запомнящ се. Например, сребристите или розови маратонки успешно допълват прости джинси или популярни минималистични рокли.Обувки за ежедневна употреба

 

Източник: За жената

От категорията