Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Вече е ясно! Няма да повярвате кой известен певец ще е новият водещ на ВИП Брадър!

Вече е ясно! Няма да повярвате кой известен певец ще е новият водещ на ВИП Брадър!

Азис и Алекс Сърчаджиева ще водят „ВИП Брадър“

Азис става водещ на „ВИП Брадър“ заедно с Алекс Сърчаджиева. Три пъти в седмицата – всеки вторник, четвъртък и петък, той ще представя дневните епизоди в новия сезон на риалити формата по Нова тв. Това стана ясно в предаването „Събуди се“ тази сутрин. Поп фолк изпълнителят обяви на живо своето решение да се включи в предаването, пише nova.

bg.

„Живял съм в тази къща. Знам какво точно се случва там!“, споделя Азис, който успя отново да провокира с новата си песен – „Позна ли ме“. В клипа на парчето участва Цветана Манева, а това доведе до разгорещен диспут в социалната мрежа.

Песента е гледана близо половин милион пъти само за ден в YouTube. „Това е любов, смирение, толерантност… молба за толерантност… който разбрал, разбрал, който не е – да е жив и здрав“, коментира Азис новата си песен.

„Това е моята гледна точка. Според мен изкуство трябва да започне да се прави по този начин“, коментира още поп фолк изпълнителят песента си и посланията в нея.  Като творец Азис иска да направи света „по-добро място“ за живеене.

Освен за песента си поп фолк изпънителят разкри и новината, че той е новият водещ на „ВИП Брадър“. Той влиза не като съквартирант, а като „нов водещ на целия този супер риалити формат“. Певецът споделя също, че една от най-големите сили на риалити формата е, че излъчва всичко абсолютно на живо или само с час закъснение.

Азис казва също, че екипът от млади хора на предаването дори на него „му скрива шапката“, а той вече е бил в Къщата. Поп фолк изпълнителят иска да бъде част от „нещо голямо, нещо професионално“. Затова приема поканата да партнира на Александра в дневните епизоди.

Поп фолк изпълнителят е готов да се отдаде изцяло на това си начинание. Той знае че, ще му отнема доста време, но е готов „да поеме тази тежест“ заедно с Александра Сърчаджиева.

От категорията