Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Наша ясновидка предсказала катастрофата в Своге, разкрива съдбата на България следващите години

Наша ясновидка предсказала катастрофата в Своге, разкрива съдбата на България следващите години

Ясновидката Цветана Янакиева не спира да дава точни прогнози.

При последното си интервю за в. „ШОУ“ тя прогнозира ужасяващата катастрофа с автобус край Своге, изходът от предстоящия вот на недоверие и дори страшните пожари, които обхванаха южна и източна България.  

Цветана предупреди за възможна трагична катастрофа с автобус по родните пътища.

Малко повече от месец след предсказанието й край Своге се случи страшна трагедия. 17 души намериха смъртта след жесток инцидент с автобус.

Цветана прави дългосрочна прогноза какво я чака България, а и света, разкрива вижда ли да приемем скоро еврото, ще влезем ли в Шенген, ще има ли огромни и кървави атентати и какви болести ще поразят хората.   Представяме ви прогнозата й по-години: 2018 година ще намалее благочестието между християните. Ще бъдат ощетени много висши офицери.

Несъгласие между военните и големи убийства, народни възмущения и избавление от мъченичество на един голям народ. 2019 година – много конфликти и смърт сред хората. От крадци ще протрепери светът, а мъдрите човеци ще претърпят гонения и много беди. През есента ще се появят болести. 2020 година – дивите зверове в горите ще се умножат.

Стълкновение между хора – убийства, страшни земетресения. Бури ще събарят дърветата. Пролетта и лятото ще бъдат дъждовни.

2021 година – много войска ще загине. Препирни и несъгласие между всички хора. Големи метежи в някои части на Земята. Пролетта и лятото ще са дъждовни с гръмотевици и светкавици. През есента ще има наводнения и неизвестни болести.

От категорията