Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Вижте новата Мис Плеймейт Нора Недкова как е изглеждала преди години (снимки)

Вижте новата Мис Плеймейт Нора Недкова как е изглеждала преди години (снимки)

Родителите на новата Мис Плеймейт Нора Недкова са се отказали от нея и не искат по никакъв начин да бъде свързвана с тях, научи „Галерия“.

Причината е не само скандалното й поведение, разголените снимки и десетките корекции, а най-вече – политическият статут на баща й.

Както стана ясно, таткото на 24-годишната Мис Плеймейт 2017 не е никак случаен. Той е бившият кандидат за кмет във Варна и шеф на „Златни пясъци“ АД Николай Недков.

В морската столица се говори, че се е отказал от нея в момента, в който заминала за София, уж за да учи в Нов български университет. Лекциите Нора Недкова съчетавала с еротични танци в известен столичен клуб – факт, който посрамил семейството й.

Майка й Юлиана дори не е приятелка с нея във Фейсбук и няма нито една снимка с дъщеря си. В същото време редовно и гордо позира за селфи със сина си – 16-годишния Михаил.

Баща й, който е извънредно активен в социалната мрежа, също се е разграничил от нея. Публично с дъщеря си не се е показвал от 2011-а, когато Нора навършва 18 години и за първи път упражнява правото си на вот на кандидаткметските избори. Оттогава до днес силиконката удобно не присъства в живота им.

Очаквано, преди 5-6 години, докато е живяла със семейството си, Нора е изглеждала коренно различно и дори е неразпознаваема. Тя е с няколко килограма отгоре, малки, тънки устни, малък бюст и доста по-голям нос. Днес, благодарение на пластичната хирургия, тези недостатъци са премахнати и новата Мис Плеймейт е самото съвършенство. Или поне така смята тя.

 

„Не мога да повярвам какво се случи. Не съм чула за себе си нито един негативен коментар“, написа Нора във Фейсбук няколко дни след спечелването на титлата. Явно плеймейтката има проблем със слуха, тъй като секунди след обявяването й за победителка, някои отприсъстващите на конкурса я освиркаха.

Ден по-късно социалните мрежи се напълниха с обидни статуси за визията й без грим. Най-активни в коментарите са варненци, които твърдят, че Нора крие тъмно и доста неприлично минало. Според запознати, в столицата плеймейтката си хванала богат чичко, който редовно спонсорирал не само пластичните й прищевки, но и луксозните воаяжи до екзотични дестинации. Говори се дори, че с охота е платил 30 000 лева за титлата „Мис Плеймейт“.

Именно поради еротичната й професия и съмнителните връзки с богаташи, родителите й са се отказали от нея. Нито майка й, нито баща й са се обадили да я поздравят за наградата. Напротив – срамът им станал още по-голям.

От категорията