Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Днес е много коварна сряда за тези зодии! Алена ни спасява, гледайте да не се подхлъзнете!

Днес е много коварна сряда за тези зодии! Алена ни спасява, гледайте да не се подхлъзнете!

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
Точно днес на много от вас е отредено да променят живота си. Нови запознанства ще станат основа на бъдещите ви професионални успехи. Денят е благоприятен за делови срещи. Проведете успешни разговори с колегите си и с ръководството, а ако вие самите сте ръководители – с подчинените си.

Телец
Всичко, което предприемате, е свързано с намеренията ви да постигнете мечтаните високи приходи.

Начинанията са успешни. За разлика от професионалните ви успехи в личния живот сте напрегнати. Натоварването с работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията ви с колегите, защото ще изнервите обстановката.

Близнаци
Ако се занимавате с изкуство, жънете успех. Признанието ще ви помогне да си възвърнете самочувствието и увереността в силите и възможностите си. Активната работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията с колегите ви, в която и професионална сфера да сте заети. Налага се да коригирате плановете си.

Рак
Деловите разговори днес са затруднени. Не уговаряйте среща с приятели и не спорете с близките си, ако ви товарят със задачи. Успехите от започнатото в деня не са сигурни, въпреки че може да ви зарадват. Ще се сблъскате с недоброжелатели. Не ви препоръчвам да действате импулсивно, ако замисленото за този ден не носи очакваните резултати.

Лъв
Очаквайте непредвидени трудности и конфликти с близки хора днес, но не бива да се отказвате от задълженията си. Не планирайте делови срещи и не влизайте в спор с никого. Напрегнати сте, затова не е изключено успехът да се отклони от пътя ви, но за кратко. Не бъдете прибързани.

Дева
Неочаквана новина ще пренареди приоритетите ви за деня. Сключените договори са печеливши. Възникнали конфликти с партньорите ви, за които не съществува основателна причина, са повод за нервност. Не пътувайте и не уговаряйте делови срещи, за да избегнете разправиите и проблемите.

Везни
Стабилизирайте постигнатото до момента и не подценявайте действията си. Харчете получените пари с мярка. Звездите ви закрилят, но не трябва да сте прибързани и да действате импулсивно. Обмисляйте добре думите си. Лошото ви настроение може да стане причина за проблеми на работното ви място.

Скорпион
Вгледайте се в себе си и преценете къде допускате грешки в изминалите няколко дни, защото причината за проблемите до голяма степен се крие във вас. Не хвърляйте вината за ставащото върху околните. Няма да заслужите по-голямо признание за собствените си възможности, ако се опитвате да докажете, че причината не е във вас.

Стрелец
На работното място не се захващайте с неясни задачи, за да избегнете опасността от финансови загуби заради ваши грешки. В този ден не планирайте среща с колегите си и не спорете с никого, дори да ви се иска да докажете нечий пропуск. В личния ви живот са възможни усложнения, но те са преодолими.

Козирог
Възможни са финансови сътресения. Ще ви се насъбере много заради финансовите проблеми. Следобед ви очаква среща с ваши приятели и колеги. Не се съгласявайте на допълнителна работа, дори и да е доходна, защото рискувате да се провалите.

Водолей
В този ден емоцията няма да ви позволи да изслушвате колегите си, ако сте на работното си място. Готови сте да спорите, но рискувате да навредите на работата си. Предпазвайте се от безпричинна критика, за да не си спечелите неприятели. Ако премълчавате, работата ви спори, а вечерта ще сте доволни от постигнатото.

Риби
Изкушени сте да поставите ново начало, но всяко прибързано действие е във ваша вреда. Въпреки това успехът е с вас, ако си наложите търпение и разчитате на себе си. Подгответе се за напрегнат ден. Обмисляйте добре действията си и няма да допускате грешкиь водещи до загуби.

От категорията