Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Ако сте прекалили с хапването или сте от мързеливците – ето я идеалната секс поза за вас (СНИМКИ 18+)

Ако сте прекалили с хапването или сте от мързеливците – ето я идеалната секс поза за вас (СНИМКИ 18+)

Всички сме били там. Хапнали сме хубава храна на вечерята с половинката и сега сме се тотално разложили. А след яденето идва секса. И какво да правим сега? Надули сме се от ядене и ни мързи малко? Ако и вие сте попадали в такава ситуация – има идеална поза за мързеливците, прекалили с яденето.

Ядене, секс, почивка, а има и още една хубава част – дори може да не напускате кухнята.

Според сексолозите „приятелката в хранителната кома” е перфектната позиция за мързеливите момичета, които все пак искат да правят секс с половинките си.

Всичко, което трябва да направите, е просто да седнете на кухненския плот и партньорът ви да застане между краката ви.

Все пак и вие трябва да направите някое физическо действие – увийте краката си около кръста му, за да може той да проникне под хубав ъгъл, а и за да си гарантиране удоволствие и за двамата.

„Така не само ще си почивате докато се наслаждавате на секса, но и ще стимулирате допълнително клитора си, а мъжът ще върши цялата трудна физическа част”, категорични са сексолозите.

С други думи, това е идеалната поза за мързеливките, които обичат да си похапват обилно.

Ако все пак не ви допада идеята да правите секс с кухнята, то като едно „работно момиче” може да го направите върху бюро, скрин или по-висока маса. Пробвайте и се насладете. / jenata.blitz.bg

 

От категорията