Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Обезобразена: Тя беше толкова красива, преди да отиде в студио за красота, за да си увеличи миглите (СНИМКИ)

Обезобразена: Тя беше толкова красива, преди да отиде в студио за красота, за да си увеличи миглите (СНИМКИ)

35-годишната тайландка Беняпа Супап отишла в студио за красота, за да си увеличи и сгъсти миглите. Красивата млада жена обаче се върнала обезобразена след процедурата. 

Оказало се, че вместо с козметично лепило в студиото използвали обикновено мигновено лепило. В резултат клепачите на Беняпа не само се възпалили и отекли, но и се залепили.

Независимо от явната грешка на майстора, тя вече била заплатила 45 долара за процедурата, а след това се наложило да даде още 30, за да бъде премахнато лепилото в друго студио за красота.

В крайна сметка красивата преди процедурата жена, която мечтаела за разкошни миглш, подчертаващи погледа ѝ, загубила своите естествени и останала с плешиви и възпалени клепачи.

Ето защо специалисти препоръчват при всяко ходене на разкрасителни процедури жените подробно и предварително да се запознават с козметичните средства, използвани във всяко конкретно студио за красота.

Конкретно при аплисирането на мигли още преди процедурата трябва да се обезмаслят клепачите и естествените косъмчета със специален тоник. Пинсетите също трябва да са стерилни. А лепилото, което се използва трябва да е хирургическо и хипоалергенно./jenata.blitz.bg  

 

 

От категорията