Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Жената с 2-годишното дете, която загина в катастрофа била бременна с близнаци

Жената с 2-годишното дете, която загина в катастрофа била бременна с близнаци

Загиналата край Бяла Слатина жена била бременна с близнаци Не два, а четири живота са отнети в катастрофата, която стана миналата нощ на пътя между Бяла Слатина и Габаре.

Загиналата 22-годишна Таня от село Габаре трябвало да роди децата до седмица-две информира “Зов”. Вечерта в неделя обаче дошъл бащата на близнаците, който междувременно живеел и с друга жена, и настоял да отидат на панаира в Бяла Слатина.

До дни трябвало да влезе в затвора за шофиране без книжка и искал това, едва ли не да е последната им вечер за забавление.

Жената отказвала, но той направил скандал, счупил й телефона, взел й дори личната карта и я принудил под заплаха да тръгне с него. В Бяла Слатина хората разказват, че до късно той правил шумен купон и след като му била направена забележка, решил да върне бременната жена и детето в Габаре, въпреки солидното количество алкохол, което погълнал.

На около километър от Бяла Слатина на съвсем прав участък обаче изгубил контрол над управлението и колата се врязала в крайпътно дърво.

Двегодишното момиченеце, което било в скута на майка си на предната седалка издъхнало на място, а жената била тежко ранена. Мъжът обаче не потърсил нито помощ, нито се обадил в полицията.

Видял ги случаен минувач и се обадил на телефон 112. Това обаче станало около половин час след катастрофата и така и Таня, и близначетата, които трябвало да се родят на 25 септември загубили всякакви шансове да оцелеят.

Въпреки това лекарите в болницата се борили часове да върнат пострадалата към живот, но така и не успели. Почерненото семейство на загиналата са категорични, че ще искат възмездие в съда.

Пияният неправоспособен шофьор е в ареста, където вероятно ще остане дълго, защото само преди броени дни полицаите свалили номерата на колата му след като го хванали да управлява без книжка и той сложил други табели от друг автомобил. Не се очаква да му се размине и заради отнетия живот на четирима души. 

От категорията