Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Лъсна новата светска двойка: сексбомбата Златка Райкова и футболистът Благой Георгиев

Лъсна новата светска двойка: сексбомбата Златка Райкова и футболистът Благой Георгиев

 “Мис Плеймейт” 2007 Златка Райкова и футболистът Благой Георгиев имат връзка.

Двамата бяха заедно на море с обща компания и това предизвика слухове, че са заедно. Сега Благой признава, че е влюбен в русокосата красавица и има връзка с нея от един месец, твърдят от “България днес”.

Златка, която е един от най-успешните модели на българския Playboy, се сгоди за състезателя по ММА Георги Валентинов през март.

Това се случи на сцената на шоуто за имитации “Като две капки вода”. Във въпросната вечер Русата Златка, която направи фурор с имитацията си на Ваня Костова, влезе в образа на сценичната булка Мадона. След изпълнението си тя обясни на водещите, че не иска да се омъжва.

Тогава на сцената излезе любимият й Георги Валентинов. Учудената Златка викаше “Не” и изглеждаше притеснена. Георги заяви: “Откога те чакам като булка”. И зададе въпроса: “Ще се омъжиш ли за мен?”

Първоначално Златка отговори: “Не, това е някакъв майтап, нали?” После обаче плеймейтката отново подкани Георги да зададе въпроса си на микрофона и тя отговори с думите “Еми, да” и започна да се смее истерично. Бащата на Златка също излезе на сцената, за да честити на годениците. Той бе пристигнал от Испания специално за повода.

Въпреки публичното предложение Златка и Георги са се разделили два месеца по-късно.

От категорията