Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Брадърът рухна! Петко най-накрая разкри скандалната истина!

Брадърът рухна! Петко най-накрая разкри скандалната истина!

Петко Димитров е един от съквартирантите в Къщата на “ВИП Брадър” с най-интересно чувство за хумор. Царят на нощния живот в столицата разкри пред останалите участници своята теория за това как е избирал жените си. 

От няколко години бизнесменът е щастливо женен за хореографката Яна Димитрова, която онзи ден по свое желание напусна Къщата заради едно от децата им, което се разболя след влизането на родителите му в шоуто.

Вижте как обяснява на останалите в Къщата как се избира жена.

Според бизнесмена това сложно деяния има много общо с начина, по който човек подбира динята.

“Жена се избира така, както отиваш да си купиш диня. Гледаш – дини много. Първо я избираш на външе вид, едни обичат големи, други малки. Като я прецениш на вид, ще избираш и по почукване. Тука почукаш, там почукаш и евентуално, ако ти хареса как кънти, правиш трийгълник и режеш, опитваш и чак тогава си казнаш “Е това е мойта диня”, заобяснява на съквартирантите Петко.

“Чак тогава я купуващ. А не да вземеш на сляпо диня и като я разрежеш тя – тиква. Без почукване не става”, допълни през смях мениджърът на “Клуб 33″.

Динената си теория спрямо Яна той приложи по време на участието им в танцувалното риалити “Деснинг Старс” през 2014 г.

От категорията