Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Ужасяваща история! Красива ученичка от Петрич в по*но скандал! Изнудват я за снимки в

Ужасяваща история! Красива ученичка от Петрич в по*но скандал! Изнудват я за снимки в

Районна прокуратура – Петрич е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу С.Я. за извършени от него престъпления по чл. 214, ал. 1, по чл. 213а, ал.

1 и по чл. 159, ал. 4, т. 1, вр. ал. 2, вр. чл. 26, ал. 1 и по ал. 6 от НК.

 На 15.03.2017 г. обвиняемият Я., чрез профила си в интернет пространството, заплашил четиринадесетгодишно момиче, че ще разпространи нейни снимки с порнографско съдържание.

Той изпратил съобщения на използван от нея профил в социалната мрежа „Фейсбук“, в приложението „Месинджър“, в които поставял условия.

Пет дни по-късно, в двора на училище в гр. Петрич, непълнолетната му предала сумата от сто лева, която обвиняемият поискал, за да не изпълни заканата си.

В средата на м. април 2017 г., докато пребивавал във Великобритания, С.А. отново заплашил момичето с разгласяване на позорящи обстоятелства – разпространение на снимки с изображение на голото й тяло. Този път пострадалата трябвало да предаде сумата от сто лева на жена, с която обвиняемият живеел на съпружески начала в гр. Петрич, с обяснение, че са изпратени от него от чужбина.

 Впоследствие той разпространил снимките на непълнолетното момиче с порнографско съдържание, чрез „Фейсбук“, на нейни близки.

 С.Я. е обвинен и за незаконно държане в паметта на мобилния си телефон, намиращ се у него, както в гр. Петрич, така и на територията на Кралство Великобритания, на снимкови изображения на голо тяло, за създаването на които било използвано ненавършилото осемнадесетгодишната възраст момиче.

Предстои насрочване на разпоредително заседание по делото, пише struma.bg

От категорията