Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СТИЛ » 10 анти-тенденции, които говорят само за лош вкус и ви карат да изглеждате нелепо (снимки)

10 анти-тенденции, които говорят само за лош вкус и ви карат да изглеждате нелепо (снимки)

Всички жени се стремим да бъдем красиви и да изглеждаме добре, дори и не винаги да успяваме, но за съжаление някой път бъркаме и вместо да сме модерни, заприличваме на ходеща карикатура, заради някое модерно изпълнение

Всяка жена иска да изглежда добре във всяка ситуация. Можете да похарчите по-голямата част от заплатата си, за да актуализирате гардероба си, но в същото време да създавате безвкусни изображения .

Модата е променлива и противоречива. Не приемайте като правило всичко, което дизайнерите предлагат, както и това, което е получило отговор сред масите от хора.

 

Известен стилист състави противоречията на нещата, към които модерните момичета са много привързани, но които нямат нищо общо с добрия вкус и стил.

 

Как да се обличаме

Редакторите ни подготвиха 10 анти-тенденции, които правят вашата визия вулгарна, според модния стилист Влад Лисовец. В края на краищата, модерна не означава красива!

Бели дънки
бели дънките визуално ви правят по- пълна и в редки случаи стоят добре на някой. Така че, ако в някой от магазините видяхте това, по-добре да минете без да спирате!

анти модни тенденции

Облекло с кристали и камъни
Бляскавите джинси и якета, украсени с кристали, бяха модерни в далечните 2000-те, а сега такива дрехи работят срещу вас, казва стилистът.

Обикновено това е украсено с блясъци и кристали, за да се повиши неговата условна стойност в очите на потребителя. Не е случайно, че повечето шапки с кристали се продават в преходи, тъй като това е поразително.

Храни, които увеличават метаболизма по естествен път

Пухени жилетки и елетчета

Кожените жилетки и пухени елетчета, които са били на върха на популярността през 2009 г., сега са подходящи само за приемане на гости до камината в селска къща и изглеждат абсолютно абсурдно в метрото или автобусите. Моден критик говори за този елемент на гардероба по следния начин: ” Това е бедствие! Някакъв вид паралелна мода . “

Храни, които увеличават метаболизма по естествен път

Космати дълги палта
Много е важно да се мисли за практичност на избраното нещо! Ако сте шофьори, без значение колко студено ще бъде в колата ви, а дължината на коженото палто може да доведе до допълнителни неудобства по време на шофиране. В ежедневието дългото палто е подходящ само за почистване на пода в микробус.

анти модни тенденции

Дълги искрящи шушлякови якета

 Пародия върху палтото напоследък стана много популярна, но якето трябва да остане яке, а палтото трябва да е ушито от изцяло  други материали.

анти модни тенденции

Джинси, пъхнати в ботуши
Да, след като беше съвсем приемливо, но сега дънки, вкарани в ботуши и дори боти, изглеждат просто глупаво и безвкусно.

анти модни тенденции

Ледено русо
Днес има голям брой стилни опции за боядисване и изобщо не си струва да носите толкова светъл цвят на косата 

анти модни тенденции

Изобилието от златни бижута
Златни верижки и обеци, които успешно подчертават стила – това несъмнено е класика, която никога няма да излезе от модата. Но огромните вериги, гривни и обици, събрани заедно по случайност, ясно показват липса на вкус.

анти модни тенденции

Угс ботуши в град

Угс, както и ботуши от овча кожа, напуснаха класацията на модните неща преди няколко години. Тези обувки са подходящи, когато е ужасно замръзнало на улицата или има тежки студове. 

В други дни е по-добре да оставите тези обувки за пътувания извън града и зимни разходки, но със сигурност не ги носете всеки ден Освен това мъже по целия свят критикуват момичетата за тази обувка, тъй като тя обезобразява дори най-идеалната фигура.

анти модни тенденции

Платформени обувки с високи токчета като модна тенденция загинаха през 2010 г.

и сега дори най-стилната картина в комбинация с такива обувки изглежда евтина и напълно безвкусна.

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ

Модата е мимолетна и няма какво да се направи. Преди няколко години, маратонките препоръчваха да се носят дори и със строга молив пола. И сега това е признак на лош вкус. Предлагам ви да се запознаете с 10 непростими комбинации в дрехите . Опитайте се да не правите тези грешки и винаги ще изглеждате красиви и стилни.

Обличайки се безгрижно и провокативно, рискувате не само да бъдете линчувана като вулгарна млада дама, но можете също да добавите няколко години към себе си, особено ако влошите визията си с неефективен грим. 

Споделете тази информация с приятелите си и разберете какво мислят за това. Ще се радваме, ако изразите мнението си в коментарите.

От категорията