Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Гръмна сега! Суданец нападна брутално жената на Волен Сидеров Деница Гаджева в София!

Гръмна сега! Суданец нападна брутално жената на Волен Сидеров Деница Гаджева в София!

40-годишен суданец е задържан, след като проявил агресия към съпругата на лидера на “Атака” Волен Сидеров – Деница, съобщават от пресцентъра на МВР.

Уточнява се, че снощи към 20 часа е станала лека катастрофа между два джипа в района на столичния кв. “Витоша” – по първоначални данни при разминаването били засегнати страничните огледала на превозните средства.

След инцидента, за който не е подаван сигнал на единния телефонен номер 112, суданецът, който карал единия джип, започнал да обижда Деница Сидерова, която шофирала другия автомобил.

Тя успяла да се оттегли.

В района на бул. “Г.М. Димитров” тя била застигната от чернокожия мъж, който я принудил да спре, излязъл от джипа си и насочил словесната си агресия към нея.

Намираща се наблизо патрулка забелязала случващото се, като полицаите прекратили агресивното поведение на шофьора. Мъжът е отведен в столично районно управление, а по случая е образувана преписка за хулиганство.

Установено е, че шофьорската книжка на суданеца не е валидна у нас. Свалени са и номерата на автомобила му. 

От категорията