Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ЛЮБОПИТНО » Днес в “Искрите на отмъщението”: Джесур се чуди как да каже на Сюхан, че баща й е убиец. Когато пристига пред дома на любимата си

Днес в “Искрите на отмъщението”: Джесур се чуди как да каже на Сюхан, че баща й е убиец. Когато пристига пред дома на любимата си

Ето какво ще се случи днес в поредния епизод на сериала “Искрите на отмъщението”, излъчван по bTV. Фиген кани Сюхан да я посети. Ширин разпитва приятелката си дали има планове за Нова година.

Сюхан вижда, че Бану се среща на кафе с Михрибан.

Майката на Бюлент разпитва адвокатката за картините. Съобщава на Бану, че картината в художествената галерия е копие. Тахсин разговаря с дъщеря си. Въпреки всичко той настоява Сюхан да се върне в имението. Тя отказва категорично. Тахсин споделя с нея, че умира. Дъщеря му се тревожи за него. Старецът си заслужава голямо семейство. Интересува се от отношението към Адалет. Разказва на дъщеря си, че аптеката е омъжена за него заради любовта си към него. Показва предбрачен договор, в който Адалет се отказва от наследството. Сюхан поставя условието бащата й да не тормози никой и тя в замяна му обещава да приеме Адалет. Тахсин се заклева, че повече няма да удари никой. Джесур се чуди как да разкаже на Сюхан, че баща й е убиец. Когато пристига пред дома на любимата си, вижда, че тя тръгва към имението заедно с Тахсин. Бану съобщава на Джесур, че Михрибан се интересува от картините на баща му. Джахиде е на урок с Айше. Адалет ги наблюдава и се меси. Предлага на сестрата да репетира “коремно дишане” и установи, че Хюля не е медицинска сестра. Сюхан се ръкува с Адалет и го поздравява с добре дошла. Ширин съобщава на Джесур, че Джахиде и Бюлент може би са любовници. Кемал му показва видеозаписа от телефона си. Сюхан пристига в къщата на Алендароу, носейки подарък на Фиген. Болната е споменала името на Фердинанд Соба. Туран следи Бюлент. Джесур показва видеозаписа на Бюлент. Той отрича, че с Джахиде имат връзка. Бюлент казва на Джесур, че са заплашили Джахиде заради проекта. Моли Алендароулу да й помогне. На съвета се появиха конкурентите и обвини Джесур пред Тахсин, че им е изпратил писмо. Джесур отрича това и пуска жалбата срещу конкурентите. Тахсин не иска да стане, а Бюлент го подкрепя. Корлудаа се обажда на Митхат да организира среща с хората, с които бившият военен е разговарял. Хюля лъже Туран, че ще си получи парите, но няма да е лесно, защото може да изпрати хора да го убият. Митхат моли Рафат да не води сина на Карахасан на срещата. Двамата се разбраха, че младежът трябва да отиде в склада на Митхат и там ще научи истината за баща му. Джахиде изпраща на Джесур фалшив СМС от Сюхан, че момичето е нападнато. После докладва, че Сюхан слиза и една жена краде телефона си и го дава на Хюля. Турхан разпределя хората си. Сюхан разбира, че гората, която Джесур я е показал за негова, е била общинска. Тахсин се разпорежда на Митхат, когато синът на Карахасан се появи, стреля по него без всякаква жалост.

От категорията