Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » Малката внучка на Дарина Павлова стана на 3 годинки и е голяма сладурче (снимка)

Малката внучка на Дарина Павлова стана на 3 годинки и е голяма сладурче (снимка)

Никой не знае почти, че Дарина Павлова е баба и има прелестна внучка

Внучката на Дарина Павлова – Алба, навърши три години, но баба й я е виждала само два пъти досега. Малката чаровница все повече заприличва на майка си Венцеслава, но за съжаление вижда нейните роднини по-рядко, отколкото тези на баща си, научи HotArena.
Баба й Дарина се изявява като светска лъвица и обичайно посещава най-известните партита и фестивали из цялото земно кълбо. В същото време пропуска най-хубавите години от живота на Алба, но не изглежда да съжалява за това.


За малкото момиченце се грижи баба му Хадра Микнас, която е майка на баща му – Тарек.
Още от раждането си на 4 декември 2015 година, малката Алба е истинска милионерка.

Веднага след раждането й, дядо й Акрем Микнас, който е пионер в рекламния бизнес на Близкия изток й е отворил сметка, в която прехвърля печалбите от един от хотелите си в Дубай.
Така бебето ще бъде осигурено за няколко живота, докато навърши пълнолетие.
Самата Венцислава също се радва на изключително добро финансово състояние и двамата с Тарек се стараят да осигурят на дъщеря си охолството и лукса, които й се полагат. Още повече, че тя е първородна внучка на фамилията Павлови, а леля й и вуйчо я обожават.
Що се отнася до Дарина, преди раждането на бебето, тя се изнесе в Дубай, за да бъде близо до дъщеря си по време на събитието. Павлова тайно се надявала да кръстят внучето на покойния й съпруг, но това така и не се случило.
Втората среща между баба и внучка бе на втория рожден ден на Алба, когато Дарина събра цялото семейство на пищна гощавка в Дубай, пише “Ретро”.
Оттогава обаче милионерката не е виждала своята внучка, тъй като живее в Италия. Гледа как Алба расте под грижите на баба Хадра, с която очевидно детето изгражда силна връзка.
Дарина обаче не се чувства гузна, че е виждала детето само два пъти досега. Тя не е истинска баба на Алба, тъй като е мащеха на Венцислава. Що се отнася до истинската майка на първата дъщеря на Павлов – Антоанета Чергиланова, тя също почти не се отделя от внучката си и дори се премести в Дубай.

От категорията