Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Извънредно: Интерпол погна и Малката Бирма (СНИМКИ)

Извънредно: Интерпол погна и Малката Бирма (СНИМКИ)

Интерпол обяви за издирване с червена бюлетина и Георги Станоев – Малката Бирма – един от така наречените Трите Бирми – баща и двама синове. Това показа справка в сайта на международната полицейска организация, направена от Дир.бг.

Бирмата и синовете му потънаха вдън земя, издирват ги под дърво и камък 

В края на септември от прокуратурата обявиха, че Евлоги Станоев и двамата му синове – Георги и Антон, са обявени за общодържавно издирване и обвинени задочно заради канала за цигари, разбит в Пловдивско, а в София бяха претърсени техни заведения – ресторантите “Бест” и “Везувий”. Зам. главният прокурор и доскорошен шеф на спецобвинението Иван Гешев пък обяви, че държавното обвинение проверява дали проверените ресторанти са ползвани за пране на пари.

След акцията срещу Бирмите бяха атакувани и известните бизнесмени Ветко Арабаджиев и Миню Стайков, както и семействата им.

Първи за издирване от Интерпол бе обявен 35-годишният Антон Станоев. Първоначално за 28-годишния му брат Георги, станал известен с връзките си с някои от най-популярните фолк певици у нас, бе обявено, че няма данни да е избягал в чужбина, затова бе търсен само у нас.
 

Бащата Евлоги Станоев-Голямата Бирма все още не е обявен за издирване от Интерпол.

От категорията