Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Нещо се случва с профила на убитата Виктория

Нещо се случва с профила на убитата Виктория

Зловещото убийство на русенската журналистка Виктория Маринова потресе не само дунавския град и цяла България, но и Европа. Само преди дни близки и приятели се простиха с Виктория, която бе погребана в бял ковчег.

А родителите й бяха неутешими по време на опелото, а вчера почерненият баща на Виктория – Георги, написа в личния си фейсбук профил думи за покойната му дъщеря, които разплакаха мрежата.

Справка в личния акаунт на убитата Виктория показа нещо интересно.

Щом профилът й бъде отворен най-отгоре се появява съобщение от Фейсбук.  То гласи „Remembering Виктория Маринова We hope people who love Виктория will find comfort in visiting her profile to remember and celebrate her life“. В превод „Спомняйте си Виктория Маринова Надяваме се, че хората, които обичат Виктория, ще намерят утеха в посещаването на профила й, за да помнят и празнуват живота й“.   

Това означава, че някои от близките или приятелите на брутално убитата от Северин Красимиров жена е подал сигнал на фейсбук, че въпросният потребител за съжаление вече не е между живите. Дали профилът на Виктория ще бъде съвсем изтрит, или ще остане активен – не се знае.

От категорията