Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ШОУБИЗНЕС » СЛУЧИ СЕ! Азис вкара Кулагин в Майбаха!

СЛУЧИ СЕ! Азис вкара Кулагин в Майбаха!

Не два пъти, а цели четири пъти Валентин Кулагин е правил опити да избяга от Къщата. Сканладният съквартирант напусна пределите на имението до Нови хан официално снощи, след като бе изгонен от зрителите на формата. 

Последния опит на гримьора да избяга от луксозната къща бил миналия петък.

Неизвестно как Кулагин бил оставен да си тръгне по пътя към София, а кадри от “разходката” му бяха излъчени в поденелник, преда да бъде изгонен.

За късмет по трасето към Нови хан се притекъл на помощ Азис, разкрива “Хотнюз”. По това време Чалга кралят, който води дейли епизодите заедно с Алекс Сърчаджиева, отивал с Майбаха си към работното място.

Припомняме, че заради неспазване на правилата от Ваня Костова и Кулагин, снощните елиминациите бяха отменени и двамата бяха изправени пред вота на зрителите, които гласуваха във “Фейсбук” страницата на шоуто.

Кулагин събра 71% и напусна принудително шоуто. Когато Кулагин влезе в студиото на Ники Кънчев, публиката го освирка мощно.

От категорията