Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » Внезапна скръбна вест разтърси България! Почина синът на емблематичният герой Златко Баретата. Той е

Внезапна скръбна вест разтърси България! Почина синът на емблематичният герой Златко Баретата. Той е

Синът на Златомир Иванов – Баретата е починал днес. За смъртта на Алекс съобщи негов приятел, който публикува тяхна обща снимка в социалните мрежи. Под фотосът той е написал: „Днес си отиде един скъп за нас човек! Винаги усмихнат, добър и обичащ всички! Винаги ще си с нас Братко! ОБИЧАМЕ ТЕ!!!“. Другарят на Алекс не споменава причината за инцидентната му и внезапна смърт, съобщава Пик.

Известно е, че Алекс страдаше от хронично заболяване на кръвта, което близки до семейството потвтрждаваt, че е причина за смъртта му. Той е по-големият от двамата сина на Баретата.

Припомняме, че младежът имаше буен живот и често присъстваше като герой в криминалните хроники. Последното му сбиване бе през 2016 г. в хитово заведение в столицата, където покойният вече Алекс си размени юмруци с друг известен милионерски син – Георги Станоев – Малката Бирма, който в момента се издирва от властите на реда.

От категорията