Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Докато става за смях във ВИП Брадър реалният живот на Ричард рухна! Изхвърлиха го на улицата като мръсно коте!

Докато става за смях във ВИП Брадър реалният живот на Ричард рухна! Изхвърлиха го на улицата като мръсно коте!

Докато Ричард сънува как ще стане милионер го уволниха от фитнеса

Ричард Величков, който бленува да стане богат и известен в Къщата на Големия брат изведнъж се оказа, че е безработен.

Говори се, че собственикът на клуба, в който маданския принц бе инструктор го е уволнил. Заради уронване на престижа.

Той не искал да има нещо общо с човек, който използва жените за реклама.

А освен това е наречен и супер жалък.

От управлението на клуба, който бил смятан за елитен се вбесили, че техния кадър говорел глупост след глупост в риалити формата.

А клиентите го свързвали с техния фитнес. Чашата на търпението преляла когато Мистър София вдъхнови написването на песента „Супер жалък”, с което затвърди позорния си образ.

Изцепките на маданчанина станаха пословични и в социалната мрежа гъмжи от вицове и колажи за него. Според слуховете договорът на Ричи ще бъде прекратен заради лошия развой на събитията за него.

Още във визитката си за ВИП Брадър провинциалния мачо призна, че неговата единствена цел е да стане известен. Хората да го спират и да го молят за снимка.

По думите му той тренирал най-красивите жени в България и искал да е най-прочутия фитнес инструктор. А зрителите му се смеят и смятат, че е достигнал целта си.

Според запознати след провала му в Къщата на Големия брат и резила, който сътвори няма да има свестен мъж, който да пусне половинката си да тренира при палячо като него. Това бил един от най-важните аргументи да го изгонят от фитнеса, в който работеше, предават от hotnews.bg.

Пък и снощното му представяне на матурата на ВИП Брадър го показа като невероятно необразован млад човек.

От категорията