Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Полуголи, безсрамно разчекнати и оплискани в кръв НиЛо, Мегз и Гери-Никол втрещиха всички (СНИМКИ 18+)

Полуголи, безсрамно разчекнати и оплискани в кръв НиЛо, Мегз и Гери-Никол втрещиха всички (СНИМКИ 18+)

Броени часове остават до Хелуин. Макар да не е български празник, у нас доста хора се радват да се позабавляват, като се маскират в необичайни дрехи и си придадат страшна визия. Разбира се родният хайлайф също не прави изключение. В случая обаче звездите повече наблягат на това да са креативни, нестандартни и секси.

Ето защо сред най-предпочитаните персонажи за превъплъщение са вещица, жената-котка, медицинска сестра и т.н.

И макар празникът още да не е минал, някои от най-нашумелите имена вече показаха в социалните мрежи как ще изглеждат. Припомняме, че както писа Николета Лозанова за пореден път показа, че няма никакви задръжки и се разголи за предстоящ празник. Приятелката на вратаря Николай Михайлов подпали социалните мрежи с нови секси снимки във връзка с Хелоуин. Тя показа изключително провокативен костюм за празника. Николета на практика си е чисто гола с прозрачно боди, а на зърната си е сложила лепенки.  

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз пък втрещи мрежата като се появи полугола, окървавена и бременна в кухнята. 

Певицата Гери-Никол също заложи на нестандартното. Тя се е маскирала като медицинска сестра, която държи огромен ятаган в едната си ръка и бебе в другата.

 

От категорията