Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Докараха жена в гинекологичното отделение в много тежко състояние-Това, което откриха във вагината й ги шокира!

Докараха жена в гинекологичното отделение в много тежко състояние-Това, което откриха във вагината й ги шокира!

Куриозният случай вдигнал цялото гинекологично отделение на крак през нощта, когато тя била докарана от свой приятел в тежко състояние и застрашено от смъртоносна инфекция заради плода, намиращ се във вътрешностите й, пише ежедневник.

 

Става въпрос за малък пъпеш от сорта “Хибрид 15″, който е продълговат на вид и в сред най-разпространените сортове у нас. Медиците решили, че във влагалището на дамата имало само парче от него, попаднало при любовна игра между нея и партньора й.

Но тъй като се наложила оперативна намеса за изваждането му, те се натъкнали на съвсем пълномерен плод, разкашкан на места.

Жената била сложена под пълно упойка, докато докторите се мъчели да извадят чуждото тяло.

 

Тя била неадекватна, изпитвала силни болки и миришела много силно на алкохол, което навело докторите на мисълта, че може да е станала жертва на брутално изнасилване.

По-късно обаче, когато се събудила от тежката интервенция, тя чистосърдечно си признала, че се е забавлявала в домашни условия с любимия й. Заради забавлението си обаче тя може да се раздели с детеродните си органи, тъй като след операцията са настъпили и опасни усложнения.

От категорията