Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » РАЗСТРЕЛ! Тя призна, че е правила с*кс с 15 призрака, няма да повярвате кой е новият й годеник! Видео!

РАЗСТРЕЛ! Тя призна, че е правила с*кс с 15 призрака, няма да повярвате кой е новият й годеник! Видео!

Британката Аметист Релм, която твърди, че е правила с*кс с 15 призрака, се е сгодила за полтъргайст, но той не могъл да падне на коляно, когато й предложил, съобщава в.”Дейли Мирър”.

Полтъргайстът не коленичил поради факта, че нямал крака. Но пък отчетливо предложил брак на Аметист със специфичния си глас.

Тя за пръв път го чула да говори, въпреки че имала с него 9-месечна романтична връзка.

Това станало през миналия уикенд, когато двамата посетили пещерите Уки хоул в графство Съмърсет.

По думите на жителката на град Бристол гласът на призрачния й годеник бил басов и много с*кси. Той все още си нямал име и Аметист не била сигурна дали е мъж. Но това нямало значение за нея.

Преди време г-ца Релм беше поканена в британското телевизионно предаване “Тази сутрин”, за да разкаже за сериозната си с*ксуална връзка, поддържана с дух. Госпожица Релм стана център на внимание миналата година, когато заяви, че е спала с 15 призрака, след като се разделила с годеника си преди 12 години, пише дир.бгсе.

С фантома-любовник Аметист се запознала в Австралия, докато прекарвала там ваканцията си. Тя почувствала присъствието му в гората. “Веднага разбрах, че е пристигнал нов любовник”, довери пред камерите г-ца Релм. Духът я последвал във Великобритания и започнала редовно да прави с*кс с него. Дори възнамерявали да си направят дете-духче.

Миналата година Аметист се появи в същото телевизионно предаване, за да разкаже как я напуснал годеникът й, след като я изловил, че прави с*кс с дух.

От категорията