Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » КАКВО СЕ СЛУЧВА, СМУТ В НОВА ТВ: ВИП Брадър съвсем внезапно спря!

КАКВО СЕ СЛУЧВА, СМУТ В НОВА ТВ: ВИП Брадър съвсем внезапно спря!

ВИП Брадър спря минути преди края, проблем с оптичната връзка прекъсна шоуто

Зрителите на „ВИП Брадър”, които очакваха с нетърпение кои двама съквартиранти ще напуснат Къщата останаха с отворена уста. Шоуто прекъсна изненадващо и без всякакви обяснения от Нова тв поднесоха на аудиторията епизод на „Господари на ефира”.

Това не се е случвало никога в историята на предаването. Гафът, който допуснаха от медията стана докато течеше срещата на Ваня Костова със сина й Боян.

По време на снощния епизод всеки от съквартирантите се срещна със свои близки и любими хора.

За голямо съжаление в един момент картината замръзна и пуснаха едни безкрайни реклами.

Потърсени за обяснение от Нова телевизия признаха, че оптичната връзка на Къщата на Големия брат в Нови хан се е сринала. Това принудило да се вземе решение докато се отстрани техническия проблем да се излъчи епизода на Господарите. За късмет в живото студио на „ВИП Брадър” участваше Джуди Халваджиян като редовен коментатор и той разрешил като продуцент на да се смени часа на неговото предаване и то да се излъчи по-рано. Което довело до бърза реакция да се заличи гафа.

Брадъра продължи след „Господари на ефира” , но за съжаление срещата на Ваня Костова с наследника й не бе видяна от зрителите докрай, предават от електронното издание за светски новини hotnews.bg.

От категорията