Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » НОВИНИ » СВИНЩИНА В СОФИЯ! Пияни на кирка жени влачат зъзнещо голо бебе! Шокиращи снимки!

СВИНЩИНА В СОФИЯ! Пияни на кирка жени влачат зъзнещо голо бебе! Шокиращи снимки!

Видео с две пияни жени, които държат полуголо бебе на улица в София в ранните сутрешни часове, възмути социалните мрежи. На клипа, публикуван във Facebook, се вижда как жена на средна възраст държи пеленачето с едната си ръка, а в другата носи бутилка алкохол.

До нея стои момиче, което твърди, че е майка на детето.

Тя също е във видимо нетрезво състояние.

В един момент тя взема бебето от придружителката си, при което се вижда, че то е облечено само с блузка, а крачетата му са боси и посиняли от студ.

Действието се развива към 7 ч. сутринта, отбелязва Христо Ганчев – човекът, заснел видеото. 

Той се представя за полицай и изисква личните документи на жените. По-младата обаче показва акт, съставен й от униформени, именно за това, че няма документи за самоличност.

“Моля, споделяйте. Не желая публичност или сензация. Мечтая да се вземе детето и да е в сигурни ръце. Белкем го види някоя институция в тази прекрасна татковина. Потресен съм! Държа да отбележа нещо много важно, а именно това, че представяйки се за полицай, беше с цел да взема личните им данни и да ги предоставя на органите, които ще вземат мерки!”, написа Ганчев в профила си във Фейсбук, където е публикувал и видеоклипа.

Кадрите възмутиха хиляди потребители на Фейсбук, много от които коментираха, че са сигнализирали Агенцията за закрила на детето и социалните служби, пише Дир.бг. Видеото вече е гледано от близо 270 000 души и е споделено 10 000 пъти. 

По информация на Dir.bg полицията също вече работи по случая. 

От категорията