Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Коко Динев няма спирка! Новата му фолк любовница е…

Коко Динев няма спирка! Новата му фолк любовница е…

Бившата изгора на Фики Стораро – колежката му Джулия, е новата любима на бизнесмена Коко Динев, който е пословичен с афинитета си към певици от лекия жанр, пише “Телеграф”. Аферата между Джулия и Коко била от няколко месеца, като близки до изпълнителката твърдят, че бизнесменът много й помага за кариерата, като влагал пари в клипове и песни.

Самата Джулия пък искала да пази любовната си игра в пълна тайна и затова често твърдяла пред близки и приятели, че няма мъж до себе си, Единствената публична връзка на Жулиета, както е истинското й име, бе с колегата й Фики, който я заряза заради Гюлджан, която му роди син. 

От своя страна Коко е пословичен с любовите си от каталога на “Пайнер”.

 

Първата му такава беше Нелина, която според разказите на запознати е останала най-голямата му тръпка. След разлъката с нея Динев се жени за Анелия, която му ражда щерка, а след това следва бурна любов с колежката й Емилия, от която има син и дъщеря. Освен официалните му връзки името на Динев е спрягано с това на Райна, Преслава и Джена, които категорично отричат да са имали интимни отношения с бизнесмена. 
 

От категорията