Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Той си измива ръцете в тоалетната на нощния клуб. Сега обърни внимание на огледалото и защо мъжът се шокира и остана без думи

Той си измива ръцете в тоалетната на нощния клуб. Сега обърни внимание на огледалото и защо мъжът се шокира и остана без думи

Мъже със своите приятели  решават да посетят бар, за да пийнат, хапнат и да празнуват заедно. Въпреки това вечерта взема неочакван обрат, когато един от тях отива в тоалетната и си измива ръцете…

Този, който се появява чрез видеовръзка в огледалото е затворникът Крис.

Преди 6 години той е бил на мястото на мъжа, но е взел най-глупавото решение в живота си! Затова той сега участва в една програма, за да предпази другите от глупостта, която е направил.

Крис е осъден на 15 години затвор и всеки ден мисли за невинният човек, който той е убил и е оставил 4 деца сираци.

Казва, че постоянно мисли и за неговото семейство. Иска да накара хората да помислят два пъти преди да решат да се качат зад волана, когато са консумирали алкохол!

Крис се появява в огледалото и започва да води разговор с мъжете, които са в тоалетната на заведението. Той им се представя, казва, че е затворник. Първоначалните реакции на хората са от типа на „Уау, това да не е някаква шега“.  

После Крис ги пита, дали се забавляват, какво пият, дали възнамеряват да се качат на личният си автомобил, пили алкохол. След което им разказва, как веднъж, преди 6 години е бил на тяхното място и как е убил един човек, заради изборът, който е направил. А именно да пие обилно количество алкохол и да се качи зад шофьорското място на превозното средство.

Човекът, чийто живот е отнел, се оказва полицай с четири деца и любяща съпруга. Казва, че сам е направил избор да пие и да се качи на кола и че съжалява много. Дава им съвети да се пазят и да внимават, защото те имат избор все още и не иска да допускат неговата грешка.

Посланието на кампанията гласи

„Не бъдете глупави, не правете глупости! Вземете обществен транспорт, такси, или помолете някой да Ви закара, не се качвайте зад волана, ако сте консумирали алкохол!!!“

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ С ПРИЯТЕЛИТЕ СИ! ВСЕКИ СИ МИСЛИ ЧЕ НА НЕГО НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ! НЕ Е ТАКА! ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕМ ОТНЯКЪДЕ! УТРЕ ВИЕ МОЖЕ ДА СТЕ НА МЯСТОТО НА ПОЛИЦАЯ!

От категорията