Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » СЕКС » Заради тези неща, мъж няма да ви погледне!

Заради тези неща, мъж няма да ви погледне!

Може би се досещате кои са нещата, които ще държат мъжете на разстояние от вашата персона, но нека все пак посочим 3-те най-важни от тях. Ако искате да се радвате на мъжкото внимание, никога не си позволявайте да допускате тези грешки.Занемарена външност
Никой не ви кара да поддържате статута на манекенка, но все пак има няколко неща, които не може да си позволите.

Кои са те? Ми например разрошена коса, олющен лак, петна и скъсани дрехи, мръсни обувки, неадекватен грим… тези неща са адски отблъскващи.

Лоша миризма
Никога не залагайте на евтината козметика. Тя е вашият най-голям враг. Влагайте парите си в маркови и качествени парфюми. Мъжете усещат, когато миришете на евтения. Винаги следете дъха ви да е свеж, както и интимната ви хигиена да е на ниво. Дори и да изглеждате на Мис България, Ако лъхате на пот и мухите няма да ви кацат.Мъжкарско държание
Неподходяща походка, дебел и дрезгав глас, размъкнати дрехи, псувни…. все неща характерни за мъжете. Една дама никога не би си ги позволила. Не раздавайте заповеди, тъй като това не прави добро впечатление на господата.

От категорията