Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Дръжте се! Папи Ханс завъртя Ева Веселинова! Двамата бяха изловени да

Дръжте се! Папи Ханс завъртя Ева Веселинова! Двамата бяха изловени да

Папи Ханс налази сексапилната репортерка на Господари на ефира

Папи Ханс е влюбен до ушите в португалка, но това не му пречи да се радва на компания хубавици и дузина фенки.

Той и репортерката от „Господари на ефира“ Ева Веселинова бяха уловени заедно, докато купонясват в столичен клуб.

От фотоса ясно се вижда, че двамата са в отлично разположение на духа и настроението. И са видимо доволни, че са заедно, пише „България Днес“.

След като напусна къщата на ВИП Брадър Папи Ханс го удари на живот. Преди дни той бе збелязан да купонясва в Клуб 33 в компанията на гаджето на Петя Дикова – поетът Илиян Любомиров, Петко Димитров и половинката му Яна. Впечатление на присъстващите направи, че Илиян се забавлява на макс, но до него липсваше Пипи. „Дали не са се разделили“, шушукаха любопитните клюкари.

Междувременно в професионален план Папи жъне успех след успех. Оказа се, че напористият младеж може да влиза не само в къщата на „ВИП брадър“ и в пекарните за „Кекс“. Откъс от романа му „Затворисърце“ влезе в учебник по български език за 7-клас! Това се похвали самият Папи, като не скри изненадата си от решението на авторите да го включат в учебната програма. Става въпрос за поместен негов кратък текст, примерна задача, по която учениците да изучават правилната граматика и пунктуация. „Затворисърце“ е втората издадена творба на поета.

Преди романа той написа стихосбирката „За кого се сещаш, когато се сещаш за някого“, която направи фурор сред младите момичета. Самият жанр, в който е списана, е т.нар. модерен чиклит, литература за градската и съвременна жена. Кокича, както го наричат в артистичните среди, е всестранно развит. Той се занимава с писане, музика, реклама. Преди да запише пародийната песен „Кекс“, Трендафилов спечели сърцата на дузина девойки със стиховете си във фейсбук, аналогично на неговия колега и приятел Августин Господинов (Илиян Любомиров – бел. авт.).

От категорията