Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Това ни взе акъла! Неподозираната истина за Благой Георгиев, ето защо се съгласи да се излага в Брадъра!

Това ни взе акъла! Неподозираната истина за Благой Георгиев, ето защо се съгласи да се излага в Брадъра!

Есмер Омерова и Благой Георгиев се разделиха официално в началото на годината

Есмер Омерова е първата законна съпруга на Благой Георгиев и едва ли след развода с нея, той отново ще се реши да сключи брак.

Татарката остави траен отпечатък в живота на футболиста по отношение на неговите финанси.

Когато двамата сключиха брак, финансовото положение на Благо беше цветущо.

Той сбъдна най-голямата мечта на бившата си – подари й пищна сватба, за която тя винаги е мечтала.

Но щастието им не продължи дълго. Малко след появата на сина им Елай, двама се разделиха.

Според слуховете, разводът е докарал Джизъса до просешка тояга. Бащата на Есмер е бесен на бившия си зет. Всеизвестен факт е, че родителят на татарката е изключително влиятелен. За да подсигури бъдещето на щерка си и на детето й, тъстът запорирал сметките на нашенеца.

Приближени до Благой Георгиев коментират, че все пак той не е останал без пари. Докато играеше за Терек, той беше любимец на президента Рамзан Кадиров. Последният постоянно го изненадвал със скъпи подаръци и щедри финансови премии. Вероятно и до днес Благо се издържа с полученото от Кадиров, тъй като бащата на Есмер е сложил ръка върху останалите му спестявания, пише Пик.

Публична тайна е, че футболистът се е съгласил да участва в Биг брадър, за да закърпи бюджета си.

От категорията