Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » LIFE STORY » Златотърсачка се омъжи за дърт, но богат грозник! Дочака го да пукне, но след това разбра кой се смее последен!

Златотърсачка се омъжи за дърт, но богат грозник! Дочака го да пукне, но след това разбра кой се смее последен!

Марсел Амфу е живял изключително просто през целия си живот. В къщата му нямало нито храна, нито вода.

Това му позволило да спести огромни суми пари. Неговият дом се намирал в швейцарските Алпи, между двата луксозни ски курорта, така че стойността му се е увеличила през годините.

Може би не изглежда така, но беше много здрав човек.

Той искал да сподели богатството си с други, затова направил къщи в имението си за роднини и приятели, да живеят там и да не плащат наем. На 67-годишна възраст той не се интересувал много от жени, но среща Сандрин Девиард, красива 25-годишена парижанка.

Съседите го предупредили за това, че тя е с него само заради парите му. Сандрин се занимавала с недвижима собственост и знаела точно колко „струва“ Марсел. Хората забелязвали тази двойка, съвременна млада жена и старец.

Струваше му се, че го е направила, но Марсела не го е грижа. Той се радваше твърде много на живота си. През 2011 г., въпреки неодобрението на цялата общност, те се оженват. Всеки вече я беше подозирал, а след сватбата й даде още по-голяма причина да се съмнява.

Тя продължила да живее и работи в Париж, и Марсел я посещавал само когато той имал време. След една година брак, Марсел бил с двамата си приятели, когато пострадали при автомобилна катастрофа. Другите оцелели, но Марсел бил убит. Селяните смятали, че Сандрин е виновна за злополуката. Тя плачела на погребението.

Малко по-късно тя започва да настоява неговите наематели да се изнесат.

Все пак се оказало, че Марсел е направил изненада. Той оставил всички къщи, които построил за наемателите си, които живеят в тях. Той оставил парите на своето семейство и приятели. Сандрин не получила нищо. В крайна сметка тя все пак се омъжила за него с полза, но Марсел не бил толкова уязвим, колкото другите си мислели.

От категорията