Опитайте приставката на Lifebg.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните статии директно в браузъра.
Начало » ТЕМА НА ДЕНЯ » Няма да повярвате за това, което разкриха за Весела Неински! Дръжте се за стола, та тя се оказа

Няма да повярвате за това, което разкриха за Весела Неински! Дръжте се за стола, та тя се оказа

Весела Нейнски с диплома за хипнотизатор

Весела Нейнски владее техниките на хипнозата. Оперната певица е сертифициран терапевт от Българската асоциация по хипноза и хипнотерапия. Самата Весела признава, че е вкарвала много хора в транс, пише „България днес“.

Тя ги водела на места, на които се чувстват добре, виждат картини, които са красиви, приятни, спокойни, по-далече от реалността.

Към методите на психологическо въздействие Весела се запалила преди много години докато гледала болната си майка. Нейнски постоянно се интересувала от това как работи човешкото тяло и как може да бъде излекувана душата на човек.

Така освен от хипноза оперната певица започнала да се интересува и от алтернативна медицина и астрология.

„По-късно станах и първият български член на Асоциацията по фито-биофизика, което е вид алтернативна медицина, донякъде сходна с хомеопатията“, споделя участничката в „Биг Брадър“.

Интересите на певицата не се изчерпват само дотук. Нейнски се среща лично с индиеца Самир Кале, за да се превърне в старши учител по енергийно лечение с Омни. Това е най-мощната система за хармонизиране на жизнените енергии. Тя гарантира най-бързо изцеление. Сеансите, които Весела е провеждала, траят не повече от десет минути. Характерното за тези сеанси е, че те използват интензивно и космическата, и земната енергия.

Сега Весела е в Къщата на Големия брат. Преди 12 години тя влезе за първи път в шоуто, но реши да си тръгне доброволно на осмия ден. Този път оперната певица е решила да остане докрай. Още преди да стане част от шоуто, във визитката си, тя призна,че по някакъв незнаен и за нея начин Веселената й дава информация. Така оперната певица е успяла да предскаже земетресение. Дарбата дори й е помогнала да разбере за изневяра на партньора си.

Весела Нейнски с диплома по хипноза сн. Фейсбук

Нейнски сподели също, че е много емоционална, нестандартна, личност, изтъкана от противоположности – може да е и кифла, и войник, и бачкатор, стига да има правилната мотивация.

От категорията